info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Vilda Staket Set


Filter

Effektiva viltstängsel - Skydda din anläggning från viltskador

Säkra ditt område med våra högkvalitativa viltstängsel och skydda det effektivt mot viltskador. Våra viltstängsel ger en tillförlitlig avgränsning och hindrar vilda djur från att ta sig in på din tomt. Med våra set kan du hitta en skräddarsydd lösning för ditt betesstängsel, viltskydd eller terrängskydd mot viltskador. Viltstängsel-satserna är enkla att installera och erbjuder en långvarig lösning för att skydda din tomt. Investera i våra viltstängselsatser och skydda din mark effektivt mot viltskador.

Betesstängsel för djur - säkra stängsel för dina djur

Våra betesstängsel ger en säker avgränsning för dina djur och skyddar dem. Med våra betesstängsel kan du hålla dina djur säkert inom det önskade området och skydda dem mot faror utifrån. Våra betesstängsel-set innehåller alla nödvändiga komponenter för att bygga ett tillförlitligt stängsel. De är hållbara, väderbeständiga och enkla att installera. Lita på våra stängselsatser och se till att dina djur är säkra.

Effektivt skydd av vilda djur - säkerhet för natur och jordbruk

Våra lösningar för viltskydd erbjuder effektivt skydd för natur och jordbruk mot vilda djur. Med våra viltstängsel kan du hålla oönskade vilda djur borta från dina åkrar, trädgårdar eller odlingsområden. Viltstängslen är särskilt utformade för att bilda en robust barriär och hindra vilda djur från att ta sig in. Våra viltstängsel är enkla att installera och erbjuder en hållbar lösning för skydd av vilda djur. Skydda dina grödor och din jordbruksmark med våra effektiva viltstängselsatser.

Terrängskydd mot vilt - säkerhet och skydd för din terräng

Våra lösningar för terrängskydd erbjuder säkerhet och skydd för din tomt mot vilda djur. Med våra viltstängselsatser kan du effektivt avgränsa din tomt och hindra vilda djur från att ta sig in. Våra terrängskyddsstängsel är robusta och hållbara så att de klarar utmaningarna utomhus. Stängselsatserna för vilda djur är enkla att installera och erbjuder en tillförlitlig lösning för perimeterskydd. Garantera säkerheten på din tomt och skydda den från viltskador med våra högkvalitativa viltstängsel.

Vanliga frågor - viltstängsel

FAQ - Hur högt ska ett viltstängsel vara?

Ett viltstängsel bör vara minst 150 cm högt för att säkerställa en effektiv avgränsning. Denna höjd kommer att avskräcka de flesta vilda djur från att hoppa över stängslet. Det är dock viktigt att notera att höjden på stängslet beror på vilken typ av vilda djur som finns i ditt område. Större djur som hjortar kan kräva ett högre staket. Rådfråga en expert för att fastställa den optimala höjden för ditt viltstängsel.

FAQ - Är viltstängselset också lämpliga för professionellt bruk?

Ja, våra hjortstängsel är lämpliga för både privat och professionell användning. De erbjuder en tillförlitlig och hållbar lösning för att skydda områden från vilda djur. Våra viltstängsel är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och väderbeständiga. Oavsett om du vill skydda en liten trädgård eller ett stort jordbruksområde erbjuder våra viltstängsel den rätta lösningen.

FAQ - Hur lång tid tar det att installera ett viltstängsel?

Installationen av ett viltstängsel beror på olika faktorer, t.ex. storleken på det område som ska skyddas och installatörens erfarenhet. Som regel kan installationen slutföras på några timmar till några dagar. Det är tillrådligt att följa instruktionerna noggrant och, om nödvändigt, söka professionell hjälp för att säkerställa att viltstängslet installeras korrekt. Investeringen i ett korrekt