Wolf nödsituationsset för får DUO 3000 12V/230V, 4,5J, nät 500m x 90cm + tråd 1000m i korthet:


  • Komplett uppsättning för varg nödsituationer för fåruppfödare.
  • Extremt hög säkerhet vid boskapsskötsel - driver effektivt bort vargar!
  • 500 m elektroniskt nät + 1000 m tråd för dubbelt skydd
  • Elstängsel 12 V / 230 V, 9600 V, 4,50 Joule
  • Snabb montering och omedelbart redo att användas

Nödstängsel för får - 500 m vargnät, 1000 m tråd och kraftfullt DUO 3000 12 V / 230 V elstängsel för effektivt vargförsvar

Det här flexible nödstängselet för varg har en sensationell säkerhet för boskapsskötseln tack vare 500 m vargstängsel + ytterligare 1000 m tråd. Sätt upp ett robust 500 m långt mobilt vargstängsel eller elektrifiera ett redan befintligt stängsel. Idealisk även för tung vegetation!

Det blir alltmer nödvändigt att skydda får, getter och andra djur från varg, eftersom vargen sedan en tid tillbaka har etablerat sig alltmer i de europeiska skogarna. Vårt nödset för vargstängsel är perfekt som en förebyggande åtgärd och ett effektivt skyddande stängsel efter en vargattack. Setet innehåller allt som är viktigt för ett effektivt skydd av besättningen. Staketet är lätt att sätta upp på nolltid och är omedelbart redo att användas. Med vargnätet för får, getter etc. kan du som fårbonde elektrifiera ett redan befintligt stängsel eller installera ett nytt mobilt fårnätstängsel. Enkelt, effektivt och billigt!

Elstängslet drivs av en högpresterande enhet för betesstängsel. Du kan använda DUO-enheten både stationärt med 230 V och särskilt flexibel mobilt med 12 V-batteri . För att garantera strömförsörjningen vid batteridrift innehåller nödutrustningen två batterier och en laddare. Tack vare de många användningsmöjligheterna kan en solcellsmodul på 25 watt också anslutas till betesaggregatet om det behövs. Detta gör den idealisk för lokal drift under huvudbetessäsongen samt för mobil användning på tillfälliga betesområden.

Det 500 m långa fårnätet som ingår i leveransen är 90 cm högt och hålls av 140 plastpinnar med dubbel spets. Den dubbla spetsen ger större stabilitet i jordiga och sandiga jordar jämfört med en enkel spets. Av de tio plaststrängarna är de nio översta levande. Den nedersta strängen är icke strömförande för att inte avbryta strömflödet genom gräset. Fårnätet har särskilt smala maskor som gör det ännu svårare för dina djur att fly och avskräcker angripare som vargar från att bryta sig in. För att fästa stängselsträngarna ingår också 120 stängselpinnar i den omfattande uppsättningen. Tack vare nätet och ytterligare elektrifiering med 2-radiga stängselsträngar för betesmarker har du ett effektivt strömflöde även vid högre vegetation.

För att ge dina djur ännu mer betesområde kan du enkelt förlänga fårnätet med andra vargnät och betessträngar. Ett optimalt strömflöde ges också med flera elektroniska nät och strängar som är sammanlänkade upp till en maxlängd på ca 600 m (utan vegetation).

Observera: Batterisyra ingår inte i leveransen. Det krävs 8x batterisyra 1 liter typ 1.28.

En överblick:

  • Allt för ett effektivt vargförsvar
  • Säker inhägnad av får, getter och betesdjur
  • Idealisk för stationär användning och mobil användning
  • Max. möjlig nätlängd för betesmark: 600 m
  • Beteshägnad "Made in Germany" för drift med 230 V ström och 12 V uppladdningsbart batteri.
  • LED-funktionskontrolllampa och optisk batterivarningsindikator
  • Effektiv utgångseffekt
  • Nätet för vargförsvar är 90 cm högt och 500 m långt.
  • Svetsade noder och förstärkta toppsträngar
  • Lätt att montera, snabb att ansluta med strängklämman

Leveransens omfattning:

  • 1x betesstängsel DUO 3000
    (inkl.: 1x anslutningskabel till stängslet, 1x jordkabel, 1x anslutningskabel 12V, 1x nätadapter 230V, 1x bruksanvisning).
  • 10x fårnät, 50 m, 90 cm, dubbla spikar, grönt, elektrifierande
    (inkl. per nät: 14x plastpålar, 14x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
  • 120x staketstolpe 105 cm, enkel spets, vit
  • 20x tejp hörnisolator Cavallo M6, 40 mm
  • 10x trådanslutning 2,5 mm
  • 5x Varningsskylt "Försiktigt elstängsel!"
  • 4x Multipole metall för 3 rullar, 120 cm
  • 4x Agrarzone Tråd för stängsel för betesmarker Premium 250 m, 2,5 mm, 6x0,20 Niro, vit
  • 3x markpinne 1 m
  • 2x jordanslutningskabel 3 m
  • 2x 12 V särskilt våtbatteri 100 Ah (C100)
  • 1x Laddare Batteri för elstängsel 12 V /24 V batteri
  • 1x bredbandsrulle med bärram
  • 1x Staketstestare 9 V
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 3,00 Joule
Jordstång 1 m: 3 Stk.
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 4,50 Joule
Max. 50m nätantal: 12 Stk.
Spänning: 9.600 V
Spänning öppen krets: 8.300 V
Spänning vid 500 Ohm: 6.300 V
Driftsätt: Duo-enhet, Laddningsbart batteri, Sladd
Strömförbrukning: 77-300 mA
Djurart: Alpacka, Får, Get, Lama, Varg
Strömförsörjning: 12 Volt, 230 Volt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

829,31 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 366,68 kr*
st.