Köp kameraövervakning och stallkamera online på Agrarzone

Med kameraövervakning i din lada, släpvagn eller på gården kan du ta en titt på din boskap och dina betesdjur var som helst, när som helst på dygnet och se vad som händer.

Skydda dina hästar, kor, grisar och andra djur i ladugården med professionell övervakning av ladugården och håll alltid ett öga på dina djur! Videotekniken och användarvänligheten hos våra övervakningskameror, som är skräddarsydda för lantbrukare och djurägare, ger dig tryggheten att kunna hålla ett öga på dina stall- och betesdjur på ett säkert och professionellt sätt dygnet runt. Så du kan se vad dina djur gör och om de uppvisar några beteendemässiga avvikelser från din soffa på kvällen.

Särskilt när det gäller djurens hälsa är det bra att ha en stallkamera. Kameraövervakning av dräktiga kor eller sjuka hästar som Övervakning av hästar är möjligt med en stabil kamera när som helst på dygnet. På så sätt behöver du inte vara i stallet dygnet runt.

På Agrarzone hittar du ett stort urvalWAHL av olika stabila övervakningssystem till ett rimligt pris. Oavsett om det är en kamera för stall, släpvagn eller husdjur, hittar du den perfekta modellen på nolltid med våra praktiska tips om hur du köper rätt kameraövervakning.

Läs nedan om 12 saker att tänka på när du köper en kameraövervakning för ladugårdar och släpvagnar och välj den bästa kameramodellen för ditt ändamål.

När är kameraövervakning rätt för mig?

Djurövervakning: Med stallövervakning kan du snabbt fastställa beteendeproblem i stallet och behandla dem på ett målinriktat sätt. Den är också idealisk om du vill övervaka sjuka djur eller moderdjur före, under eller efter födseln.

Stressfri transport: När du transporterar din boskap och dina betesdjur är transporten från A till B ofta en stressig börda för människor och djur. Med en släpvagnskamera med monitor har du allting under uppsikt från förarhytten och kan ingripa specifikt om rastlöshet eller stressymptom uppstår.

Mindre skada: Djur gillar att göra alla möjliga busar när deras ägare är borta. Särskilt husdjur som hundar och katter har en tendens att slita sönder inredningen när de är uttråkade. Det är särskilt praktiskt att ha ett kameraövervakningssystem med röstfunktion för att fånga dina djurkamrater på bar gärning och använda den integrerade högtalaren för att tillrättavisa och utbilda dem på avstånd.

Det här är 12 saker att tänka på när du köper en övervakningskamera för ladugårdar och släpvagnar.

Helst bör du redan i samband med ombyggnaden eller omstruktureringen av ditt stall planera kameraövervakningen i ditt stall och på gården. Innan du bestämmer dig för ett visst Kameraövervakning Det finns vissa faktorer som du bör klargöra, eftersom en felaktigt vald kameraövervakning som inte motsvarar kraven leder till ytterligare efterföljande ombyggnadskostnader och inte representerar en avsedd arbetslättnad.

1. strömanslutning:

Om du inte har en 230-volts strömförsörjning i närheten, kan du använda en Stabil kamera med batteri perfekt. Om ladugårdskameran används som Kamera för släpvagn används, är det möjligt att ladda utvalda barnövervakningsmodeller via cigarettändaren i förarhytten.

2. överföring:

Många av våra övervakningskameror kan överföras via WLAN eller LAN till en dator, bildskärm, surfplatta eller mobiltelefon. Se till att du har ett långt avstånd mellan ladugården och ditt hem. För ett ännu större utbud finns det övervakningskameror med integrerad AVLink.

Trailerkameror för djurtransporter är i allmänhet utrustade med en radiolänk till förarutrymmet.

Om du inte har någon internetuppkoppling är en övervakningskamera som styrs direkt via en smartphone med hjälp av en WLAN-hotspot idealisk att använda.

3. fjärrkontroll:

För släpvagnskameror är det bäst med en kontrollerbar bildskärm med sugkopp som kan fästas på transportfordonets vindruta. I praktiken kan utvalda djurkameror användas som backkamera samtidigt om de installeras på rätt sätt (spegelvy/upp-och-ned-vy/avståndsvisning).

För alla andra användningsområden finns det övervakningskameror för husdjur som kan styras av en bärbar monitor, mobiltelefon, surfplatta, dator eller till och med TV.

4. inspelning:

Med en Övervakning av djur med integrerat mikro SD-kort. kan du spara inspelningarna i video- eller bildformat. Med andra barnkameramodeller laddas bilderna automatiskt upp till en FTP-server eller sparas på din dator eller mobiltelefon när rörelse upptäcks.

5. åtkomst:

För en ännu bättre övervakningsupplevelse är det särskilt praktiskt om flera användare kan få tillgång till övervakningssystemet för ladugården. Därför har vi på Agrarzone ladugårdskameror för en terminal eller för åtkomst för flera användare i vårt sortiment.

6. miljöskydd:

Om övervakningskameran används utomhus bör starka vädervariationer som regn, vind eller snö inte påverka övervakningskameran. Därför bör du använda en IP65-klassad lådkamera Tillverkad av ett robust väderbeständigt aluminiumhölje.

7. montering:

Vanliga övervakningskameror i ladugårdar monteras på sluttningar, väggar och hörn med borrning eller skruvar. Om du inte vill borra hål är en djurövervakning med en stark magnetisk hållare det bästa alternativet WAHL. Barnkameran kan därför fästas på alla magnetiska ytor flexibel utan att borra eller skruva.

8. synlighet:

Om du vill belysa hela rum eller hålla ett öga på stora öppna ytor behöver du en kamera med särskilt hög upplösning som gör att du kan se hela rummet. Kamera med vidvinkel för ladugårdar med särskilt hög upplösning, vilket ger ett stort synfält på 360° horisontellt och 90° vertikalt .

För en Övervakning av släpvagnar Det räcker med en släpvagnskamera med ett inte så stort synfält på upp till 100 m.

9. mörkerseende:

På natten ger en övervakningskamera med en högkvalitativ bildsensor bästa möjliga bilder och utmärkt bildkvalitet. Tack vare infraröda lysdioder fångar en ladugårdskamera med mörkerseendefunktion allt på ett avstånd på upp till 30 meter även i mörker. Perfekt om du vill hålla ett öga på allting på natten eller om du vill skydda dig mot inbrottstjuvar.

10. röstförmåga:

Med en LIVE-övervakningskamera med tvåvägsljud kan du se, höra och prata med ditt husdjur. Mycket praktiskt om ditt husdjur gör otrevligheter när du är borta och du vill stoppa beteendet på distans.

11. Kompatibilitet:

Vissa av våra kameraövervakningssystem kan också utökas med upp till 4 ytterligare kameror i ladugården. På så sätt kan du hålla ett öga på flera djur samtidigt.

12. funktioner och extrafunktioner:

Rörelsedetektering med automatisk inspelningsstart, larm via e-post, uppladdning av bilder till FTP-server, justerbar hastighet eller ögonblicksbilder: Många av våra djurövervakningssystem har extrafunktioner som gör det särskilt praktiskt och bekvämt att styra kameraövervakningen.

Stallkamera för stall och gård

Med en praktisk kameraövervakning har du ditt stall, din gård eller ditt hus dygnet runt i blickfånget. Våra stabila kameror kan normalt drivas med 230 volt . Om det inte finns någon strömanslutning i närheten kan djurkameramodeller som t.ex. SmartCam HD-kamera för övervakning av hästar med Li-Ion-batterier ger upp till 8 timmars videounderhållning. I praktiken kan kameran även styras utan internetuppkoppling med en WLAN-hotspot via en smartphone.

De flesta av våra övervakningskameror kan dock överföras till en mobiltelefon, bildskärm, surfplatta eller dator via WLAN eller LAN. Kerbl Stabil kamera har en integrerad AVLink, vilket ger ett ännu större utbud.

Om flera användare ska kunna komma åt övervakningskameran, ska Kerbl IPCam är särskilt lämplig. Tack vare att en användare eller flera användare kan få tillgång till motsvarande miljöer har du ännu bättre överblick över dem. Den här ladugårdskameran är idealisk för stora öppna utrymmen och har en särskilt hög upplösning, vilket ger ett visningsområde på 360° horisontellt och 90° vertikalt.

För att få bra inspelningar på natten och för att skydda dig mot inbrott är en övervakningskamera som t.ex. Kerbl SmartCam HD med en högkvalitativ bildsensor garanterar de bästa inspelningarna och utmärkt bildkvalitet.

Trailerkamera och trailerövervakning för transport

När du transporterar din boskap och dina betesdjur är transporten ofta en stressande påfrestning för både människor och djur. Med en släpvagnskamera kan du hålla ett öga på allt från förarhytten och ingripa målinriktat om rastlöshet eller stressymptom uppstår. En släpvagnskamera för bilen med en bildskärm på vindrutan garanterar alltså en stressfri transport av dina betes- och lantbruksdjur.

I praktiken kan särskilda djurövervakningskameror laddas via cigarettändaren i förarhytten och kan, om de installeras på rätt sätt, samtidigt användas som backkamera (spegelbild/upp-och-ned-bild/avståndsvisning).

Kameror för husdjur och övervakningskameror för husdjur

Vissa husdjur, särskilt hundar och katter, har en tendens att slita sönder möbler eller orsaka problem när de är uttråkade när ägaren är borta.

Med hjälp av Pet Vision Live HD-övervakningskamera du kan se ditt husdjur live via mobiltelefon, surfplatta eller dator när du är borta. På så sätt kan du alltid se om ditt husdjur mår bra och övervaka det. Ett tvåvägs (dubbelriktat) ljudsystem gör att du kan höra och prata med ditt husdjur.

En kamera för husdjur är därför särskilt praktisk när du vill ta din djurkamrat på bar gärning och tillrättavisa honom eller henne. Den är också lämplig för att identifiera irriterande beteenden hos ditt husdjur, som du sedan kan förklara för din specialist.

Dina fördelar på Agrarzone-shop:

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.