info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Kaninmatning


Filter

Djurtillbehör för optimal utfodring av kaniner - Upptäck vårt sortiment på agrarzone.de

Vill du ge dina kaniner rätt mat och hålla dina små hoppare glada och friska? På agrarzone.co.uk hittar du ett omfattande utbud av produkter som rör djurtillbehör, jordbrukstillbehör, skogsbrukstillbehör och jakt. Våra högkvalitativa produkter hjälper dig att säkerställa det perfekta kaninfoderet och uppfylla dina djurs behov. Från kaninfoder och matskålar till höautomater och drickskålar - vi har allt du behöver för en artanpassad och balanserad kaninutfodring. Upptäck vårt sortiment nu och se till att dina kaniner får en hälsosam kost.

Matskålar - praktiska och hygieniska

Våra matskålar är speciellt utformade för kaniner och kombinerar funktionalitet med hygien. De möjliggör ren och kontrollerad utfodring av dina kaniner och minimerar avfallet. Med halkfria bottnar och material som är lätta att rengöra är våra matskålar det perfekta komplementet för städad och hygienisk kaninmatning. Investera i högkvalitativa foderskålar och se till att dina kaniner alltid får färsk och ren mat.

Höautomater för kaniner - alltid färskt och väldoftande hö

Hö är en viktig del av en kanins diet. Med våra höautomater kan du se till att dina kaniner alltid har tillgång till färskt och väldoftande hö. Våra höbehållare skyddar höet från smuts och föroreningar. De är lätta att fylla på och rengöra, så att du alltid kan säkerställa optimal utfodring av kaninerna. Investera i högkvalitativa höautomater och ge dina kaniner möjlighet att njuta av det saftiga höet till fullo.

Dryckestråg - rent vatten för dina kaniner

Varje kaninfoder bör innehålla tillgång till rent vatten. Våra drickskålar är utformade för att säkerställa att dina kaniner alltid har färskt, rent vatten till sitt förfogande. Med praktiska funktioner som droppventiler och material som är lätta att rengöra säkerställer våra drickskålar en hygienisk vattenförsörjning. Investera i högkvalitativa drickare så kan du vara säker på att dina kaniner alltid är väl hydrerade.

FAQ - Utfodring av kaniner

FAQ - Hur ofta ska jag mata min kanin?

Det är viktigt att kaniner har tillgång till färsk mat hela dagen. Du bör erbjuda dem en balanserad mängd mat varje dag som de kan konsumera under hela dagen. Se till att kontrollera deras matskålar regelbundet och fyll på med färsk mat när det behövs. Kaniner har en känslig matsmältningskanal, så det är bättre att erbjuda flera små måltider snarare än en stor portion på en gång.

FAQ - Varför är hö viktigt för kaniner?

Hö är en viktig del av en kanins diet eftersom det innehåller fibrer och hjälper matsmältningen. Det hjälper också till att minska tandslitaget eftersom kaninerna hela tiden måste tugga för att bryta ner höet. Hö ger också viktiga näringsämnen och säkerställer en hälsosam tarmflora. Välj alltid hö av hög kvalitet som är färskt och dammfritt för att säkerställa att dina kaniner får bästa möjliga kvalitet.

FAQ - Hur ofta behöver jag rengöra mina kaniners drickor?

Dina kaniners drickor bör rengöras regelbundet för att säkerställa en ren vattenkälla. Beroende på dina behov bör du rengöra drickorna med några dagars mellanrum eller när de är synligt smutsiga. Använd varmt vatten och skölj drickarna noggrant för att avlägsna eventuella rester eller bakterier. Regelbunden rengöring främjar dina kaniners hälsa och säkerställer god hygien.