info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Mårdens Försvar


Filter

Mårdhundsskydd - skydda ditt hem från oönskade inkräktare

Vill du skydda ditt hem från mårdar och undvika obehagliga överraskningar? Upptäck våra effektiva mårdskyddslösningar som har utvecklats speciellt för att hålla oönskade inkräktare borta. Med våra högkvalitativa produkter och enheter kan du skydda dina husdjur och boskap från de faror som mårdar kan orsaka. Lita på att våra pålitliga lösningar gör ditt hem mårdhundsäkert och ger dig sinnesfrid.

Mårdfällor - fångar och flyttar utan skador

I vår tilläggskategori "Mårdfällor" hittar du högkvalitativa och djurvänliga mårdfällor för att säkert fånga och sedan omplacera oönskade mårdar. Våra mårdfällor är robusta, hållbara och erbjuder ett effektivt sätt att kontrollera mårdpopulationen i ditt grannskap. Med våra mårdfällor kan du enkelt fånga mårdarna utan att skada dem och släppa ut dem på en lämplig plats.

Bete - lockmedel för ett framgångsrikt mårdförsvar

Rätt val av bete spelar en avgörande roll för ett framgångsrikt mårdförsvar. I kategorin "Bete" erbjuder vi en mängd attraktiva och effektiva beten som har utvecklats speciellt för mårdförsvar. Våra beten lockar till sig mårdar och får dem att undvika vissa områden. Med våra högkvalitativa beten kan du effektivt hålla mårdarna borta och skydda ditt hem från skador.

FAQ - Mårdförsvar

FAQ - Hur känner jag igen om en mård besöker mig?

Det finns olika tecken som kan tyda på ett mårdbesök. Det kan vara repor på hängrännor eller fasader, spillning på golv eller i trädgården och förstörda föremål som kablar eller isoleringsmaterial. Om du upptäcker sådana tecken är det lämpligt att vidta mårdskyddsåtgärder för att förhindra ytterligare skador.

FAQ - Hur kan jag effektivt skydda mitt hem från mårdar?

Det finns flera åtgärder du kan vidta för att effektivt skydda ditt hem från mårdar. Dessa inkluderar tätning av potentiella ingångspunkter såsom hål eller luckor i tak, väggar och andra åtkomstvägar. Du kan också använda ultraljudsrepellerande medel eller dofter för att avskräcka mårdar. Kombinera olika metoder för att uppnå ett effektivt mårdförsvar.

FAQ - Är mårdfällor djurvänliga?

Ja, våra mårdfällor är utformade för att vara djurvänliga och inte orsaka skada på mårdar. Mårdfällorna gör det möjligt att fånga mårdarna på ett säkert sätt utan att skada dem. De kan sedan släppas tillbaka i sin naturliga miljö på en lämplig plats. Observera dock att fångst av mårdar kan vara föremål för rättsliga bestämmelser i vissa regioner, så kontrollera de tillämpliga bestämmelserna i ditt område i förväg.