Stallmattor och paddockmattor

Stallmattor och paddockplattor erbjuder en fast, säker och billig golvstabilisering i hästboxar och öppna stall och är därför oumbärliga i en artanpassad och modern hästhållning. Mudriga och hala paddockar? Ohygieniska hästboxar som är svåra att rengöra? Med våra stallmattor och paddockplattor är detta historia. Vi erbjuder vattengenomsläppliga och vattenimpermeabla, robusta och slitstarka mattor för hästboxar, paddockar, ridhus och evenemang som är skonsamma för lederna tack vare sina stötdämpande egenskaper. Här hittar du rätt golvmattor för alla ändamål!

Stallmattor för hästar beställer billigt

På Agrarzone kan du beställa stallmattor för hästar billigt direkt till ditt stall. I butiken hittar du olika stallmattor för hästar, som du kan använda i hästboxar, paddockar eller i det öppna stallet. Som en extra solid, bekväm och slitstark öppen stallmatta rekommenderar vi Classic stallmatta med falsaremsanordning. I likhet med Puzzle-mattorna kan dessa stabila mattor sättas ihop med falsen på alla fyra sidorna för att få ett bra och säkert grepp. Förutom de värmeisolerande, stötdämpande och halkfria egenskaperna är Agrarzone stallmattematerialet också extremt mjukt och stöder hästens ben.

Som stallmatta för öppna stall och utomhusområden med grusyta eller naturmark är det bättre att använda Agrarzone ridbana/hålmatta. Tack vare den speciella undersidan ligger den här golvmattan säkert även på ojämna paddockgolv, putsningsområden eller korsningar i paddocken. Universal Stable Mat är också en robust golvbeläggning.

Enkel installation av hästmattorna

Båda de stabila mattorna är vattentäta, isolerande och ljudabsorberande. I utomhusområden på paddockar är det möjligt att använda det utan strö. Alla stabila mattor som du kan köpa online här på Agrarzone är mycket lätta att klippa till och installera. Det speciella med dessa mattor är att de är halkfria. När mattan väl är ordentligt på plats minskar risken för att glida och på så sätt minskar risken för skador avsevärt. Stallmattorna är tillverkade av icke-porösa material och är lätta att rengöra och desinficera. Beställ stallmattor för hästar billigt i vår webbshop.

Använd stabila mattor som golvbeläggning för inomhus och utomhus

Hästens fötter är viktiga för en frisk häst. Våra Agrarzone stabila mattor är särskilt mjuka, elastiska och samtidigt extremt stabila. Jämfört med ett stallgolv av betong eller sten är våra stallmattor skonsamma för hovar, senor och leder. Att använda stabila mattor som golv skapar många fördelar för dig. De kan användas på många olika sätt, eftersom de också lämpar sig för att separera sandtrampskiktet, grusdränering, som underlag för paddocken, ridbanan, löparbanan eller som vägförstärkning. Användningen av sådana stallmattor som golvbeläggning möjliggör en ekonomisk dosering av strömedel, vilket ger ett bättre stallklimat, och när de väl är utlagda är stallmattorna halkfria och fast sammankopplade med hjälp av räffelfalsning. På så sätt bildar de ett homogent och hygieniskt gummigolv.

Använd Agrarzone häststallmattor som underlag för hästboxar och stallgångar, eftersom Agrarzone stallmattor är fördelaktiga och därmed mycket ekonomiska för säkerheten i stallet och den hygieniska rengöringen. Mattorna för ridhus, hål och stall är mycket formstabila och tryckbeständiga, slutna dräneringsmattor av mjuk PVC med dräneringsfötter. Tack vare sin speciella utformning är Agrarzone stallmattor inte bara lämpliga som golvbeläggning för hästboxar inomhus, utan fungerar också som dränering med mycket hög vattenavrinning utomhus och i våta miljöer, vilket garanterar ett lerfritt motionsområde som är lämpligt för hästar.