info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Dörrsystem


Filter

Grindsystem

  • Stort urvalWAHL av grindsystem
  • Stabila elastiska rep
  • Stabila bultar och flexible-förslutningar
  • Anslutningssatser för rep, strängar och band

Flexible Grindar för stängsel till betesmarker

Ett betesstängsel är en av de viktigaste delarna när du vill hålla dina djur i betesmarken. Stängsel hindrar får, nötkreatur, hästar och andra djur från att lämna betesmarken på olika sätt. Det finns olika typer av stängsel beroende på djurart och storleken på det område som ska inhägnas. När det gäller häststängsel är flexible gate-system idealiska eftersom de ger okomplicerad tillgång till paddocken.

De individuella grindsystem för betesmarker som du kan köpa i nätbutiken på Agrarzone skiljer sig särskilt åt i fråga om repets bredd och längd. Förutom hållfastheten och bredden på materialet för betesstegen är höjden på ett betesstängsel också avgörande för djurens säkerhet i det inhägnade området. För mindre djur och djur som inte är starka hoppare räcker det att installera grindsystemen på 80 eller 100 centimeters höjd. För stora hästar eller hoppare rekommenderas att staketet installeras på en höjd av 180 eller 200 centimeter.

"Flexi Gate" eller elektrisk stängselgrind

Med flexi-gates kan du enkelt och bekvämt elektrifiera stängselingångar. När du öppnar grinden rullar elbandet eller elkabeln upp sig och hänger inte ihop. flexi Gate från AKO är idealisk som en hörnlösning eller för en avdelningsavgränsning eller en öppning i ett betesstängsel. Med en bredd på 20 mm är grindsystemet mångsidigt för hästar och boskapshagar. En elektrisk stängselgrind är en mycket praktisk och praktisk elektrisk stängselgrind för stängselöppningar på upp till 6 eller 9 meter. Kontinuerlig elektrisk kontakt och inga fler hängande rep tack vare flexiblen grindsystem för betesmarker.