info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Spurs Och Remmar


Filter

Sporrar och remmar - kvalitet för ridsport

Upptäck våra högkvalitativa sporrar och remmar som har utvecklats speciellt för hästsport. Våra sporrar och remmar ger dig det stöd och den precision du behöver för att kommunicera med din häst på bästa möjliga sätt. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller nybörjare kommer våra sporrar och remmar att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter och uppnå fin kommunikation med din häst. Lita på kvaliteten på våra produkter och upplev ridsport på en ny nivå.

Ridsport - perfekt utrustning för krävande ryttare

Rätt utrustning är mycket viktigt inom ridsport. Våra sporrar och remmar har utvecklats speciellt för krävande ryttare. De ger dig den stabilitet och kontroll du behöver för att ge dina hjälper exakt och ge din häst optimalt stöd. Med våra högkvalitativa sporrar och remmar kan du förbättra din ridupplevelse och bygga upp en harmonisk kontakt med din häst.

FAQ - Sporrar och remmar

FAQ - Vilken typ av sporrar är bäst för nybörjare?

Som nybörjare rekommenderar vi att du börjar med milda sporrar. De har en skonsam effekt på hästen och gör att du kan ge dina hjälper i små doser. Välj sporrar med kort halslängd och rundade hjul för att undvika att oavsiktligt skada hästen. Se till att sporrarna passar bra på dina stövlar och sitter stadigt för att förhindra att de glider.

FAQ - Hur hittar jag rätt längd på mina remmar?

Den korrekta längden på remmarna beror på din längd och din sittposition i sadeln. En tumregel är att remmarna ska justeras så att dina ben är i en stabil och avslappnad position. Remmarna ska vara tillräckligt långa för att hälarna ska kunna peka något nedåt. Prova olika längder och hitta den som fungerar bäst för dig och din häst.

FAQ - Hur tar jag hand om mina sporrar och remmar?

För att dina sporrar och remmar ska hålla länge bör du ta hand om dem regelbundet. Rengör dem efter varje användning med en fuktig trasa för att ta bort smuts och svett. Använd vid behov lädervårdsprodukter för att hålla remmarna smidiga. Se till att remmarna inte blir för torra genom att då och då behandla dem med läderolja. Förvara sporrar och remmar på en torr plats för att förhindra mögeltillväxt.