info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Fodervagn


Filter

Enkel utfodring med fodervagnen och tillbehör

Fodervagnen är ett oumbärligt verktyg för alla djurägare. Den möjliggör enkel och effektiv utfodring av djur, oavsett om det är hästar, nötkreatur, får eller grisar. Gör din dagliga rutin enklare och håll dina djur glada.

Vi har ett stort urval av olika modeller i vårt breda sortiment. Oavsett om du behöver 180 liter, 250 liter eller 600 liter hittar du något för alla storlekar här. Dessutom är alla fodervagnar av bästa kvalitet och pulverlackerade i olika färger beroende på modell (se produktbeskrivningen).

Enkel fyllning av långa fodertråg - flexibilitet i utfodringen

Fördelen med ett långt fodertråg är att flera djur kan äta samtidigt. I kombination med en fodervagn är utfodringen särskilt enkel och effektiv.

Hängtråg - mobilitet och praktisk användning

Det hängande tråget är särskilt praktiskt eftersom det kan placeras efter behov. Med en fodervagn kan fodret fyllas på snabbt och enkelt.

FAQ - Fodervagnar

FAQ - Hur underlättar en fodervagn utfodringen?

En fodervagn gör det möjligt att transportera stora mängder foder snabbt och effektivt. En fodervagn är ett oumbärligt hjälpmedel, särskilt vid utfodring av flera djur eller utfodringsplatser som är svåra att komma åt. Oavsett om du har en stor besättning eller behöver utfodra hästarna på en hästshow, är en fodervagn ett effektivt hjälpmedel för transport.

FAQ - Vilka djur är en fodervagn lämplig för?

En fodervagn är lämplig för ett brett spektrum av djur, inklusive hästar, nötkreatur, får och grisar. Den kan användas flexibelt och kan anpassas till djurens specifika utfodringskrav. Ta bara en titt på vårt sortiment och hitta rätt variant.

FAQ - Hur sköter jag min fodervagn på rätt sätt?

Regelbunden rengöring och underhåll av fodervagnen är viktigt för att förlänga dess livslängd och säkerställa hygienisk utfodring. Det är tillrådligt att regelbundet ta bort foderrester från vagnen och rengöra den med vatten och ett milt rengöringsmedel vid behov.

Beställ din fodervagn bekvämt online nu! Är du osäker på vilken modell som är rätt för dig? Vi ger dig gärna råd så att du kan hitta rätt modell med rätt kapacitet.