info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Märkning Av Får


Filter

Effektiv identifiering av dina får med högkvalitativa märkningssystem

Våra högkvalitativa identifieringssystem erbjuder en effektiv lösning för märkning och identifiering av dina får. Med våra identifieringssystem kan du se till att varje får kan identifieras tydligt och att viktig information som ursprung, hälsostatus och avelsegenskaper kan registreras. Våra identifieringssystem har utvecklats speciellt för djurhållning, jordbruk, skogsbruk och jakt och erbjuder en pålitlig och hållbar lösning för identifiering av får. Lita på kvaliteten hos våra identifieringssystem och se till att dina får är säkra och väldokumenterade.

Öronmärkning - säker och praktisk identifieringslösning för får

Öronmärkning är en populär och beprövad metod för identifiering av får. Våra öronmärken erbjuder ett säkert och praktiskt sätt att märka och identifiera får. De fästs permanent på fårets öra och kan märkas individuellt. Våra öronmärken är slitstarka och väderbeständiga så att de klarar de olika förhållandena inom jordbrukssektorn. Med våra öronmärken kan du säkerställa en tydlig och entydig identifiering av dina får och samtidigt uppfylla lagkraven.

Schackeltejp - ett effektivt alternativ för identifiering av får

Schackelband är ett effektivt alternativ för identifiering av får, särskilt för tillfälliga märkningar. Våra schackelband är slitstarka och enkla att applicera. De placeras runt fårets framben och möjliggör snabb och synlig identifiering. Våra fångband finns i olika färger för att göra det enkelt att skilja mellan fåren. Du kan använda våra fångband för tillfällig identifiering, t.ex. för specifika behandlingar eller undersökningar. De är en praktisk och kostnadseffektiv lösning för märkning av får.

FAQ - Identifiering av får

FAQ - Är öronmärkena väderbeständiga?

Ja, våra öronmärken har utvecklats speciellt för användning i olika väderförhållanden och är väderbeständiga. De är tillverkade av slitstarkt material som klarar de krav som ställs inom jordbrukssektorn. Våra öronmärken är vattentäta och UV-beständiga, så de förblir läsbara även i regn, sol eller snö. Du kan lita på hållbarheten och kvaliteten hos våra öronmärken för att säkerställa långvarig och tillförlitlig identifiering av dina får.

FAQ - Hur länge kan öronmärket sitta kvar på fåret?

Uppbindning är en tillfällig identifieringsmetod och bör inte lämnas kvar på fåret under en längre tid. Det rekommenderas att ta bort bojtejpen efter nödvändig identifiering eller behandling. Schackeltejp bör inte vara en permanent identifieringslösning eftersom den kan bli inbäddad i fårets päls om den bärs under långa tidsperioder. Se till att du tar bort bandet efter dess syfte för att säkerställa dina fårs välbefinnande.

FAQ - Vilken information ska finnas på öronmärkena?

Öronmärken ska innehålla viktig information som gårdsnummer, individuell djuridentifiering och, om tillämpligt, annan information som födelsedatum eller uppfödaridentifiering. Det är viktigt att följa de rättsliga kraven och specifikationerna för din avelsorganisation eller administration. På så sätt kan du säkerställa tydlig identifiering och spårbarhet av dina får. Våra öronmärken erbjuder tillräckligt med utrymme för att märka denna information och uppfyller alla aktuella standarder.