Kycklingvoljär


Filter

Kycklingvoljär - en säker plats för glada kycklingar

Hönsvoljären är ett oumbärligt tillbehör för artanpassad hönshållning. Den ger dina befjädrade vänner tillräckligt med utrymme för att springa runt, klia sig och fladdra. Med en hönsvoljär skapar du inte bara en säker miljö för dina höns, utan låter dem också följa sina naturliga instinkter.

Våra voljärer är tillverkade av högkvalitativt, stabilt material och har utvecklats speciellt för kycklingars behov. De erbjuder skydd mot rovdjur som räv, mård eller rovfåglar och är enkla att sätta upp och bygga ut. För att hjälpa dig att hitta rätt hönsvoljär för dina behov erbjuder vi ett brett urval i olika storlekar och utföranden.

Kycklingvoljär och tillbehör

I vår kategori "Kycklingvoljärer" hittar du inte bara själva voljärerna, utan även de rätta tillbehören för att göra det trevligt och bekvämt att hålla kycklingar. I vårt sortiment ingår bland annat

  • Hönshus: Bekväma och rymliga hönshus för natten där dina höns tryggt kan dra sig tillbaka.
  • Redskapsboxar: Mysiga platser att lägga ägg på som uppfyller hönsens naturliga behov.
  • Foder: Högkvalitativt hönsfoder som ger dina höns allt de behöver.
  • Drickare och matare: Praktiska lösningar för att förse dina kycklingar med färskt vatten och foder.
  • Inhägnader med rastgårdar: Extra rastgårdar för dina kycklingar så att de får större rörelsefrihet.

I vårt sortiment finns produkter från välkända tillverkare som är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Detta säkerställer att du kommer att njuta av din kycklingvoljär och tillbehör under lång tid.

Köp kycklingvoljär online på agrarzone.se

På agrarzone.co.uk hittar du ett stort urval av kycklingvoljärer och tillbehör till attraktiva priser. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom djurhållning kan vi ge dig expertråd och hjälpa dig att välja rätt produkt. Vår orderhantering är snabb och pålitlig, så du kommer snart att kunna ta emot din kycklingvoljär.

Övertyga dig själv om kvaliteten på våra produkter och skapa ett säkert och artanpassat hem för dina kycklingar med en kycklingvoljär från agrarzone.de!

Vanliga frågor om hönsvoljärer:

Hur stor bör en hönsvoljär vara?

Voljärens storlek beror på hur många kycklingar du vill hålla. Det är i allmänhet tillrådligt att planera en kvadratmeter rörelseyta per kyckling. Se till att voljären är tillräckligt hög så att kycklingarna kan flyga.

Hur skyddar jag min hönsvoljär från rovdjur?

För att skydda dina kycklingar från rovdjur bör du klä in voljären med trådnät eller ett fast staket. Se till att golvet i voljären är väl säkrat för att förhindra att mårdar eller rävar kommer in.

Vad är det bästa sättet att rengöra en kycklingvoljär?

Kycklingvoljärer bör rengöras regelbundet för att förebygga sjukdomar. Ta först bort det halm- eller träbaserade ströet och rengör voljären noggrant med varmt vatten och ett lämpligt rengöringsmedel. Se till att voljären är helt torr innan du fyller på strö.