info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Kokplatta Chick


Filter

Värmebricka för kycklingar - den perfekta starten för dina kycklingar

Vill du skapa de bästa förutsättningarna för att föda upp dina kycklingar? Då är agrarzone.de rätt plats för dig! Med vår värmeplatta för kycklingar kan du säkerställa en optimal värmeförsörjning och därmed skapa de perfekta förutsättningarna för en sund tillväxt av dina små kycklingar.

En säker och naturlig värmekälla

Värmeplattan för kycklingar är ett säkert och effektivt alternativ till konventionella värmekällor som värmelampor. Den speciella designen imiterar den naturliga värmen från kycklingmamman genom att avge värme underifrån. Detta gör att kycklingarna naturligt stannar under värmeplattan, vilket ger dem den perfekta värmekällan för att gosa och sova.

Jämfört med en värmelampa ger värmeplattan kycklingarna en betydligt lägre brandrisk och minimerar risken för brännskador. Detta gör den särskilt idealisk för användning vid uppfödning av kycklingar.

Optimalt uppfödningsklimat för friska kycklingar

Temperaturinställningen på kycklingvärmeplattan kan anpassas individuellt till kycklingarnas behov. På så sätt kan du se till att kycklingarna alltid har den optimala temperaturen för en sund tillväxt. Den reglerade värmeutvecklingen uppmuntrar också kycklingarna att utforska sin omgivning och utveckla ett starkt immunförsvar.

Lätt att rengöra och flexibel i användning

Kycklingvärmebrickan är lätt att rengöra och därför hygienisk för dina kycklingar. Den kan också användas flexibelt tack vare sin kompakta design och låga vikt. Du kan enkelt använda den i olika områden av kycklinguppfödningen och utöka den med ytterligare värmeplattor vid behov.

Värmeplatta för kycklingar och fjäderfäkategorin

Vår värmeplatta för kycklingar är en del av kategorin fjäderfä. Här hittar du allt du behöver för en artriktig uppfödning och skötsel av fjäderfä. Från foder- och dricksvattensystem, stall och rastgårdar till skyddsnät och tillbehör.

Upptäck våra andra produkter i kategorin Uppfödning av kycklingar. Här hittar du allt du behöver för att ge dina kycklingar en bra start och uppfostra dem framgångsrikt.

Uppvärmningsbricka och kategorin för uppfödning av kycklingar

Vår värmebricka för kycklingar är en oumbärlig produkt i kategorin Uppfödning av kycklingar. Här hittar du allt du behöver för en lyckad uppfödning och skötsel av dina kycklingar. Förutom värmeplattan erbjuder vi även brodders, kycklingfoder och andra tillbehör.

Värmeplatta för kycklingar och kategorin Värmeplatta för kycklingar

I kategorin värmeplattor för kycklingar hittar du ett brett urval av värmeplattor som har utvecklats speciellt för uppfödning av kycklingar. Förutom vår högkvalitativa värmeplatta erbjuder vi även andra modeller och storlekar för att tillgodose dina individuella behov.