info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Grisstia


Filter

Pigsty - Den perfekta komforten för dina grisar

Grisboxen är en viktig investering för varje grisuppfödare. Det ger inte bara dina grisar ett säkert och bekvämt hem, det uppfyller också deras naturliga behov. Våra högkvalitativa grisboxar på agrarzone.co.uk är speciellt utformade för att främja dina grisars välbefinnande samtidigt som de ger dig som djurägare bästa möjliga hantering och enklaste rengöring.Optimal inhysning och säkerhetVåra grisboxar ger dina djur den komfort de behöver för att vara friska och glada. De erbjuder tillräckligt med utrymme för rörelse och gör det möjligt för dina grisar att uttrycka sitt naturliga beteende. Den stabila konstruktionen och de högkvalitativa materialen garanterar stallets säkerhet och hållbarhet. Så du kan vara säker på att dina djur alltid är skyddade.Hygieniska förhållanden och enkel rengöringEtt rent svinhus är avgörande för dina djurs hälsa. Våra stallar kännetecknas av sina hygieniska egenskaper. De material som används är lätta att rengöra och desinficera, så att du kan skapa en optimal miljö för dina djur. Stallen är också utrustade med praktiska funktioner som integrerade utfodrings- och vattensystem som underlättar det dagliga arbetet.

Effektiv och djurvänlig utfodring i grisstallet

Våra grisstallar möjliggör effektiv utfodring som uppfyller dina grisars behov. Utfodringssystemen är exakta och kan anpassas för att säkerställa behovsbaserad utfodring. På så sätt kan du på ett optimalt sätt stödja dina djurs hälsa och välbefinnande.

Grisstallet som en avgörande tillväxtfaktor

Ett väl utformat och funktionellt svinhus är en avgörande faktor för en framgångsrik tillväxt av dina grisar. Det ger inte bara djuren det utrymme de behöver, utan möjliggör också ett effektivt utnyttjande av arbetsprocesserna. Dessutom erbjuder våra grisstallar olika nivåer av stallutrustning för att förbättra djurens välbefinnande och produktivitet. Här hittar du vårt urval av högkvalitativa grisstallar som uppfyller dina djurs behov. Investera i ett grisstall från agrarzone.co.uk och skapa den optimala miljön för dina grisar. Dina djur kommer att tacka dig för det!

VANLIGA FRÅGOR: Grisstall

Fråga 1: Varför är en svinstia viktig för att hålla grisar?

Det finns många fördelar med att hålla grisar i en svinstia. Stallet ger grisarna ett säkert och bekvämt hem där de kan uppfylla sina naturliga behov. Dessutom möjliggör ladugården bättre kontroll av utfodring och djurens hälsa.

Fråga 2: Hur rengör jag ett svinhus?

Rengöring av ett svinstall är viktigt för att skapa en hygienisk miljö för djuren. För det första bör alla rester, t.ex. foderrester och avföring, avlägsnas. Stallet kan sedan desinficeras med rengöringsmedel. Det är tillrådligt att utföra en grundlig rengöring regelbundet för att upprätthålla grisarnas hälsa.

Fråga 3: Vilka funktioner bör ett svinhus ha?

Ett välutrustat svinhus bör ha funktioner som integrerade utfodrings- och vattningssystem, ventilationssystem och bekväma liggplatser. Dessa funktioner bidrar till grisarnas välbefinnande och underlättar samtidigt det dagliga arbetet för djurägaren.