info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Ibc-Drickare


Filter

IBC Dryckestråg - Effektivt dricksvattensystem för boskap

Välkommen till agrarzone.de, onlinebutiken för högkvalitativa djurtillbehör och tillbehör för boskapsuppfödning. Vår kategori IBC-drinkar erbjuder en effektiv lösning för vattenförsörjning av lantbruksdjur som kor, grisar, hästar och många fler.

Våra djurs välbefinnande och hälsa är viktigt för oss. Därför har vi sammanställt ett urval av högkvalitativa IBC-drinkar som uppfyller djurägarnas behov. Våra produkter imponerar med sin tillförlitlighet, hållbarhet och användarvänlighet.

IBC-drinkar för en hygienisk vattenförsörjning

IBC-drinkarna i vår kategori IBC-drinkar säkerställer en kontinuerlig och hygienisk vattenförsörjning för din boskap. Tack vare det integrerade filtersystemet avlägsnas smutspartiklar från vattnet så att dina djur alltid har tillgång till rent och friskt vatten. Detta är särskilt viktigt för att förebygga sjukdomar och främja djurens hälsa.

En annan fördel med IBC-drinkar är att de är enkla att använda. Drickarna är lätta att fylla och rengöra, vilket sparar tid och ansträngning. De garanterar också en lång livslängd tack vare sin robusta konstruktion, vilket säkerställer en långsiktig vattenförsörjning för din boskap.

IBC-drixtråg - en hållbar lösning för din gård

Våra IBC-drixtråg är inte bara praktiska, utan också hållbara. Tack vare den effektiva vattenanvändningen och användningen av högkvalitativa material bidrar de till att spara resurser. De hjälper dig också att minska driftskostnaderna eftersom de säkerställer en effektiv vattenförsörjning.

Vi erbjuder dig ett omfattande urval av IBC-drinkar

På agrarzone.de hittar du ett stort urval av IBC-dricksvattenkar som uppfyller dina individuella krav. Oavsett om du behöver ett dricktråg för ladugården eller för bete, hittar du vad du letar efter här. Vi erbjuder IBC-dricka i olika storlekar och utföranden så att du kan hitta exakt den dricka som passar dina behov.

Upptäck vårt sortiment nu och beställ din IBC-dricka bekvämt online. Vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha!

Vanliga frågor om IBC-dricksvattenkar

Hur fungerar IBC-drinkar?

IBC-drinkar är vanligtvis utrustade med en flottör och en ventil. Flottören ser till att drickan alltid är fylld med vatten och ventilen reglerar vattennivån. Så snart ett djur dricker och vattennivån sjunker fylls nytt vatten på automatiskt.

Hur ofta ska en IBC-drink rengöras?

Det är lämpligt att rengöra IBC-drickaren regelbundet för att säkerställa en hygienisk vattenförsörjning. Beroende på användning och graden av nedsmutsning bör du rengöra drickaren var 1-2 vecka. Använd varmt vatten och vid behov särskilda rengöringsmedel.

Vilka fördelar har IBC-drinkar jämfört med konventionella drinkar?

IBC-drinkar har flera fördelar jämfört med konventionella drinkar. De möjliggör en kontinuerlig vattenförsörjning, minskar arbetsinsatsen för påfyllning och rengöring och håller vattnet rent tack vare filtersystemet. De är också mycket hållbara och erbjuder en hållbar lösning för vattenförsörjning till din boskap.