Bas för Vattenkopp 30x40cm i korthet:


  • Höjd för drickskålen
  • För att skruva på
  • Lämplig för uppvärmda dricksskålar:
  • STALCHO och LAKCHO

Underlag för dricksskålar 30x40cmDen

praktiska höjden för din uppvärmbara dricksskål. De uppvärmbara dricksskålarna med ventiltunga (Stalcho) eller flottörventil (Lakcho) kan därför monteras i ett upphöjt läge. Den elektriskt uppvärmda dricksskålen ger dina djur färskt vatten varje dag, även på vintern.

En överblick

:
  • Tillverkad av högkvalitativ polyeten (PE).
  • för att skruva på eller sätta i betong
  • lämplig för uppvärmbara dricksskålar STALCHO och LAKCHO

Leveransomfattning:

1x bas för dricksbassäng 30x40cm

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Uppvärmd Vattenkopp LAKCHO
Dricksbassäng Lakcho - uppvärmningsbardricksbassängför nötkreaturDricksbassäng LACHKO, 50 W, frostfri till -20 °C, med flottörventilElektrisktuppvärmningsbar dricksbassäng av polyeten med flottörventil. Detta innebär att det alltid finns tillräckligt med vatten för djuret. Tack vare den extra elvärmen fryser vattnet inte på vintern. Uppvärmningseffekt 50 watt vid 24 volts drift. Lämplig för montering på polyetylenbas (art.nr. 222715 eller 222716) eller betongrör med 300 mm innerdiameter. Anslutning 1/2" från botten med rostfri stålslang (ingår). Kontrolllampa för att indikera driftsstatus. Värmebassängen är lämplig för 15 stora nötkreatur. En överblick: Elektriskt uppvärmd dricksbassäng av polyeten med flottörventil.Uppvärmningskapacitet 50 watt24 volts driftLämplig för montering på polyetylenbas eller betongrör med 300 mm innerdiameter.Anslutning 1/2" underifrån med slang av rostfritt stål (ingår i leveransen)Kontrolllampa för att visa driftsstatusLämplig för 15 stora nötkreatur Leveransomfattning:1x drickbassäng uppvärmbart LakchoAnmärkning: Drift med transformator (ingår inte).

4 240,09 kr*
st.