info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Hästslickhållare


Filter

Hästslickhållare - den praktiska hjälpen för utfodring av hästar

Hästar är inte bara majestätiska djur, utan också krävande ätare. En balanserad och behovsanpassad utfodring är avgörande för deras hälsa och prestationsförmåga. En viktig del av en hälsosam hästutfodring är tillförseln av mineraler och spårämnen. Det är här hästslickhållaren kommer in i bilden.Hästslickhållaren möjliggör ett enkelt och effektivt intag av mineraler och spårämnen. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är speciellt anpassad till hästens behov. Den stabila konstruktionen gör den särskilt hållbar och säker att använda.

Hästslickhållare - fördelarna i korthet

- Optimal vård: Hästslickhållaren säkerställer en behovsanpassad tillförsel av mineraler och spårämnen. Hästarna kan när som helst plocka upp slickstenen och reglera sina behov självständigt - Hållbar och säker: Hästens slickstenshållare är tillverkad av robusta material och tål även tung användning. Hästarna kan plocka upp slickstenen säkert och utan risk för skador - Enkel installation: Hästslickstenshållaren är snabb och enkel att installera. Den kan enkelt fästas på en vägg eller i stallet och är alltid tillgänglig för hästarna - Praktisk design: Hästslickhållaren är ergonomiskt formad och gör att slickningen kan plockas upp bekvämt och effektivt. Hästarna kan enkelt nå och plocka upp slicklappen - Mångsidig användning: Hästslickhållaren är inte bara lämplig för stallhållning, utan även för bete. Den kan användas flexibelt på olika platser och är därför idealisk för alla hästägare.

Hästslickhållare - praktiska tips för användning

För att säkerställa bästa möjliga tillförsel av mineraler och spårämnen bör följande tips följas: 1. Se till att slickstenen alltid är lättillgänglig och lätt kan plockas upp av hästarna. 2. Se till att slickstenen kontrolleras regelbundet och byts ut vid behov. En torr och intakt slicksten säkerställer ett optimalt näringsintag. 3. Placera hästens slickstenshållare på en lämplig plats som är skyddad från regn och direkt solljus. Detta säkerställer att slickstenen håller längre och att hästarna kan ta upp den när som helst. 4. Stöd tillförseln av mineraler och spårämnen med en varierad och balanserad kost. Ta hänsyn till dina hästars behov och krav.

Hästslickhållare - det rätta valet för alla behov

Vi erbjuder dig ett brett urval av högkvalitativa slickstenshållare för hästar. Välj mellan olika modeller och utföranden som är särskilt anpassade till hästens behov. Vi har rätt slickstenshållare för din häst, oavsett om den är i stallet, i hagen eller på språng. Upptäck vårt urval av slickstenshållare för hästar nu och säkerställ en optimal försörjning av mineraler och spårämnen.
FAQ:1. Hur ofta bör slickstenen bytas ut? Slickstenen bör kontrolleras regelbundet och bytas ut vid behov. En torr och intakt slicksten säkerställer ett optimalt näringsupptag. 2. Kan slickstenshållaren även användas i hagen? Ja, slickstenshållaren är lämplig för både stall och bete. Den kan användas flexibelt på olika platser. 3. Hur kan jag se till att mina hästar får i sig tillräckligtmed mineraler? En varierad och balanserad kost främjar tillförseln av mineraler och spårämnen. Slickhållaren är ett praktiskt komplement för att täcka dina hästars behov.