Slickhållare plast i korthet:


  • Plasthållare för slickstenar 10 x 5 cm

Kerbl

Slickstenshållare i svart plastDen speciella slickstenshållaren för Kerbl saltslickstenen är idealisk för montering på stallväggen. Den lilla fördjupningen i botten gör saltslicket särskilt tillgängligt för din häst. Slickhållaren fästs med två skruvar.

Kerbl Lick stone holder i en överblick

:
  • praktisk, nästan oförstörbar slickstenshållare för fyrkantiga slickstenar
  • tillverkad av robust plast
  • inkl. förstärkta monteringshål
  • lämplig för saltslick 2 kg (324804) eller kvadratisk salt- eller mineralslick med max. 10 x 5 cm

Leveransens omfattning:

1x Kerbl Lick stone holder plast
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Häst
Material: Polykarbonat

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
pressad saltsten 4x 2kg
Kerbl pressad saltsten 4x 2kg för hästarEn häst i träning bör alltid ha tillgång till en saltslick, eftersom den förlorar mycket natriumklorid och elektrolyter genom svettning. Mineralslick för hästar är berikad med alla viktiga mineraler och spårämnen för att hålla din häst frisk och uppfyll de nödvändiga behoven.I bästa fall monteras saltslickarna i närheten av utfodringsstationen med den matchande slickhållaren. Hästen har då möjlighet att själv tillgodogöra sig det natrium som saknas vid behov.Översikt:Saltsten-hästPressad från naturligt bergkristallsaltInnehåller mineraler och spårämnenÄven lämplig för spelFörpackningsenhet: 4 st. vardera 2 kg.Lämplig slickhållare finns tillgängligMått:Mått per sten ca. 20 x 10 x 5 cm (L x B x H)Leveransomfattning:4x Kerbl pressad saltsten 2kg för hästar

Innehåll: 8 Kilogram (21,99 kr* / 1 Kilogram)

175,88 kr* 187,61 kr*
st.