Delight® Sexkantig slickstenshållare Ø 13 cm i korthet:


Leckstein Holder Delizia 6 -Corner, diameter 13 cm - Universal Hanging Holder for LeakStones

Lecksteinhalter Delizia är en universell hängande hållare för lakstenar och är lämplig för många fritidsmaterial. Denna produkt erbjuder ett praktiskt och säkert sätt att hålla läckstenar redo för ditt husdjur.

Han har en hexagonal form och hålls i grön färg. Med en diameter på 13 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för standardlakstenar. Slickstenhållaren är robust och hållbar och levereras med ett hängande rep och karabiner.

Lickstein -innehavaren Delizia är särskilt lämplig för djurägare som letar efter en säker och enkel -för att använda möjligheten att lagra och presentera slickstenar.

Översikt:

  • Universal Hanging Holder for LeakStones
  • Hexagonal form, grön färg, diameter 13 cm
  • Idealisk för djurägare som letar efter säker förvaring för Leakstones

Tekniska data:

  • Form: Hexagonal
  • Diameter: 13 cm
  • Färg: Grön

leveransomfång:

1x läckstenhållare delizia 6-hörn, diameter 13 cm (inklusive 2 fästplattor, 1 anslutande bult, 1 majs med en karabiner)

faq

Vilken funktion gör Leckstein -innehavaren delizia?
Lecksteinhalter Delizia är en universell hängande hållare för att slicka stenar och erbjuder ett praktiskt och säkert sätt att fortsätta slicka stenar för ditt husdjur.

för vem är Lickstein -innehavaren Delizia särskilt lämplig?
Delizia Leak Stone Holder är särskilt lämplig för husdjursägare som letar efter en säker och enkel möjlighet att lagra och presentera slickstenar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.