info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Flugfälla Hästbete


Filter

Flugfälla för hästhagar - Skydda din häst från irriterande flugor!

Skydda din häst från irriterande flugor med vår högkvalitativa flugfälla för hästhagar. I vårt sortiment finns ett brett urval av flugfällor som har utvecklats speciellt för hästar. Med våra flugfällor kan du se till att din häst känner sig bekväm i hagen och är skyddad från irriterande insekter.

Fördelarna med våra flugfällor för hästhagar:

  • Säker och effektiv flughantering
  • Minskar risken för flugbett och infektionssjukdomar
  • Förbättrar välbefinnandet hos din häst
  • Lätt att använda och underhålla
  • Hållbara och slitstarka material

Flugfälla för hästhagar och häststängsel

Vår flugfälla för hästhagar är det perfekta komplementet till ett säkert häststängsel. Med vårt högkvalitativa häststängsel av robust material kan du inte bara garantera din hästs säkerhet, utan också skydda hagen från oönskade inkräktare.

Vår flugfälla för hästhagar är enkel att installera och kan placeras på olika ställen i hagen. Den lockar till sig flugor och fångar dem på ett säkert sätt utan att skada djuren. På så sätt kan du effektivt minska flugpopulationen i hagen och öka din hästs välbefinnande.

Flugfälla för hästhagar - ett måste för varje hästägare!

Som hästägare vill du bara det bästa för din häst. Vår flugfälla för hästhagar är ett oumbärligt verktyg för att säkerställa din hästs välbefinnande. Flugfällan är enkel att använda, hållbar och effektiv. Den hjälper din häst att finna ro och avkoppling i hagen utan att störas av irriterande insekter.

Vanliga frågor om flugfällan för hästhagar:

Hur fungerar en flugfälla för hästhagar?

Vår flugfälla för hästhagar fungerar enligt principen om attraherande lockbete. Den innehåller ett speciellt bete som lockar till sig flugor och fångar dem på ett säkert sätt. Flugorna lockas av betet och landar i fällan, där de förblir fångade.

Hur installerar jag en flugfälla för hästhagar?

Att installera vår flugfälla för hästhagar är mycket enkelt. Du kan placera dem på olika ställen i hagen, till exempel nära dricksvattnet eller foderplatsen. Se till att fällan är väl synlig och att den är tillräckligt långt bort från häststängslet eller andra hinder.

Hur ofta ska jag rengöra flugfällan för hästhagar?

För att uppnå bästa möjliga effekt rekommenderar vi att du rengör flugfällan regelbundet. Beroende på hur stark flugpopulationen är bör du rengöra fällan noggrant med några veckors mellanrum och byta ut betet. Detta säkerställer att flugfällan förblir effektiv och att din häst är tillförlitligt skyddad mot flugor.