info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Myrkontroll


Filter

Myrgift och myrfälla för effektiv myrbekämpning köp på Agrarzone

Myror kan bli en irriterande olägenhet: Särskilt om de angriper i massor på balkongen eller om de tar sig in i huset eller ladugården. För att effektivt bekämpa myror är myrgift och myrfällor utmärkta metoder. Dessa finns i olika versioner som , eller och kan användas i trädgården, på terrassen och balkongen, men också i huset, i kommersiella företag eller inom jordbruket.

Myrutrotning på ett ögonblick:

Vilken typ av myrbekämpning du föredrar beror på angreppets art och plats och om du redan har lyckats lokalisera myrboet. I princip skiljer man mellan följande produkter och användningsområden för myrborttagning:

 1. Myrfälla och myrbete : Mot myrspår inomhus och utomhus.
 2. Miljövänlig myrspray: Mot enskilda myror inomhus
 3. Myrgranulat: Mot myrspår utomhus
 4. Myrspray: För utomhusbruk och för att förstöra myrstackar.

1. Myrfälla och myrbete mot myrspår inomhus och utomhus.

och myrbete placeras direkt på myrspåren i huset, på terrassen eller balkongen, men även i djurstallar eller i kommersiella företag (t.ex. bageri, gastronomi). Även inom restaurangbranschen och i djurstallar är dessa myrfällor utmärkta.

Det är därför myrfrukost är effektiv mot myror: Myrorna får i sig myrgiftet och bär det tillbaka till boet. På så sätt förgiftar de alla myror i kolonin och utrotar effektivt myrstacken. Myrbete är i princip minst farligt för små barn och djur, eftersom de inte kommer i direkt kontakt med giftet. Man måste dock vara försiktig eftersom små barn och djur kan förstöra betesboxarna.

Köp effektiv myrfälla på Agrarzone:

2. Miljövänlig myrspray mot enstaka myror inomhus.

Våra miljövänliga myrspruta på Agrarzone sprutas direkt på myrorna och förstör dem effektivt med hjälp av luftdriften. Myrsprayen kan användas i alla rum (inklusive kök och barnrum) och skadar inte människor och djur. Myrsprayen är också utmärkt för användning i restaurangbranschen och i djurstallar. Läs etiketten och produktinformationen före användning!

Mångsidig användning: De effektiva myrsprayerna är också effektiva mot alla andra insekter som flugor, hästflugor, myggor, gnagare, kackerlackor, kackerlackor & Co!

Köp miljövänlig myrspray på Agrarzone:

3. Myror mot myrgator i utomhusområdet.

Myrströet strös direkt på myrvägen i trädgården eller på betesmarken. Där förblir giftigt i flera dagar.

Myror som strömedel hjälper mot myror: Myrorna absorberar myrgiftet och bär det tillbaka till boet. På så sätt förgiftar de alla myror i kolonin och utrotar effektivt myrstacken. Applicera endast myrgranulat när små barn och djur inte vistas i trädgården eller betesmarken under de närmaste dagarna. Myrorost är giftigt och bör användas och förvaras utom räckhåll för små barn och djur.

Köp effektiv myrspillning på Agrarzone:

4. Myrspray mot myror utomhus och förstörelse av myrstacken.

Myrspray fungerar som ett kontaktgift och sprutas direkt på myrorna. Om du redan har hittat myrornas bo kan du också förstöra det direkt med förstöra den. Myrspray är giftigt och bör därför användas och förvaras utom räckhåll för små barn och djur.

Ta bort myrboet:

För att göra detta sprutar du myrstackets ingångar i vindriktningen med . Antingen fångar du myrornas drottning(ar) på detta sätt eller så lämnar myrorna efter en tid för att leta efter en annan plats. Om myrboet är förstört kan du helt enkelt gräva upp det med en spade eller slänga resterna i det organiska avfallet.

Praktiskt tips: Du får under inga omständigheter suga upp eller trampa på myror. Detta beror på att myror orienterar sig längs ett doftspår. Om du dödar de enskilda djuren eller suger upp dem, finns doftspåret kvar och myrorna kan följa det som tidigare.

Köp effektiv myrspray på Agrarzone:

Förhindra myrangrepp i huset och trädgården

 1. Lämna inte maten öppen: Särskilt på sommaren bör du inte lämna mat och rätter öppna, utan alltid försegla dem lufttätt. Detta förhindrar att myror lockas till öppna födokällor.
 2. Städaköket regelbundet: Matrester som ligger runt omkring eller mat som fallit ner på golvet kan också locka till sig myror. Därför är det viktigt att du rengör köket och köksgolvet regelbundet.
 3. Håll soporna förseglade: För att förhindra myrangrepp bör du alltid hålla sopkärlet väl stängt och tömma det regelbundet.
 4. Gör digav med mat som angripits av myror: Om de objudna gästerna redan har angripit mat i huset bör du omedelbart ta bort maten tillsammans med myrorna och sätta upp effektiva direkt på myrspåret.
 5. Byt foder regelbundet: Se till att katt- och hundmat inte lämnas utomhus för länge. Ta bort maten om ditt husdjur inte har ätit den.
 6. Förtäta tillträdespunkterna: Täta effektivt alla åtkomstpunkter, t.ex. sprickor och klyftor, med lera, lim eller silikon. Du bör också regelbundet kontrollera att dörr- och fönsterförseglingar är täta.

Håll myrorna borta från trädgården

Om du håller på att anlägga en uteplats eller en trädgårdsväg bör du redan nu vidta förebyggande åtgärder för att hålla myrorna borta.

 1. Använd inte sand som strömedel för gatstenar, eftersom myror älskar att bygga bo i den. Använd istället grus eller basaltflis.
 2. Täta fogarna med hartsbaserat stenläggningsbruk.
 3. Fråga i en specialbutik efter produkter som effektivt dämpar myror och ogräs och som är vattengenomsläppliga.
 4. Om du redan har ett myrbo i din trädgård kan du med hjälp av effektiva från Agrarzone bli av med de objudna gästerna.

Dina fördelar på Agrarzone-shop

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.