ARDAP skadedjursspray 750 ml i korthet:


  • Med omedelbar och långsiktig effekt
  • Upp till 6 veckors skydd
  • För bekämpning av akut skadedjur- och insektsangrepp.
  • Effektivt mot myggor, getingar etc.

ARDAP Vermin Spray 750 ml

ARDAP Vermin Spray är en effektiv universell skadedjursspray för bekämpning av alla typer av insekter och skadedjur. Sprayen utvecklar sin effekt direkt efter den första appliceringen och håller i upp till 6 veckor utan att lämna en obehaglig lukt! Det hjälper särskilt vid akut skadedjursangrepp i djurens omedelbara närhet, på gårdar och i hushållen. Produkten kan sprayas på trä, klädsel eller helt enkelt i rummet och sprids optimalt i hörn och nischer.

ARDAP Vermin Spray 750 ml i en överblick:

  • Ardap Spray är ett praktiskt universalpreparat för bekämpning av alla typer av skadedjur och insekter med omedelbar och långsiktig effekt i upp till sex veckor - ett effektivt medel för hemmet.
  • En allroundare i alla lägen: sprayen hjälper till vid akut skadedjursangrepp i hushållet, tvättstugor eller djurmiljöer som stall och håller också alla insekter borta under lång tid.
  • Den dödande effekten på flugor uppstår omedelbart efter kontakt med den aktiva ingrediensen permetrin; den kan spridas på trä, möbeltyger och i rummet och torkar upp utan att lämna fläckar.
  • Medlet för bekämpning av skadedjur sprids optimalt i hörn och nischer - spraya helt enkelt de önskade områdena för att hålla bort irriterande insekter och skadedjur.
  • Leveransomfattning: 1 x 750 ml Anti Vermin Spray; Effektiv miljöspray för bekämpning av alla typer av insekter; Undvik direktkontakt med djur och barn.

Användning:

Skaka burken väl före användning och spraya på de platser där skadedjur och insekter föredras på ett avstånd av ca 30 cm tills deras ytor ser lätt fuktiga ut. Efter appliceringen ska du se till att det finns tillräcklig ventilation och, om det rör sig om mycket känsliga ytor, först göra ett försiktigt försök.

ARDAP-sprayens dödande effekt på flugor inträffar omedelbart efter kontakt med skadedjuret. Om du sprayar föremål och ytor en gång får du en långvarig effekt i upp till 6 veckor. Skaka burken väl före användning. Det finns ingen obehaglig lukt under appliceringen.

Säkerställ tillräcklig ventilation efter applicering. För mycket känsliga och polerade ytor, utför först noggrant en testbehandling, spraya inte förrän synlig våthet och droppande, streckande beläggning. En lätt spraybeläggning torkar utan att färga av sig.

Om ARDAP:

ARDAP är ett varumärke som tillhör Ardap Care, som har tillverkat och distribuerat foder- och hygienprodukter för smådjur samt skadedjursbekämpning i över 40 år. Genom det ständiga informationsutbytet med uppfödare, djurägare och internationella distributionspartner anpassas produkterna ständigt till behoven hos husdjuren, husdjursmiljön och hushållet, vidareutvecklas och distribueras i över 50 länder världen över. ARDAP används för bekämpning av skadedjur och är tack vare kontinuerlig vidareutveckling ett av de marknadsledande insekticiderna i Tyskland. Detta beror framför allt på produkternas speciella sammansättning och höga kvalitet.

Varningar:

  • Använd insekticider på ett säkert sätt
  • Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Ursprung: Tyskland
Djurart: Myror

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.