info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Kaninbur


Filter

Kaninbur - det perfekta utrymmet för dina kaniner

Välkommen till vår kategori för kaninburar på agrarzone.de! Här hittar du ett stort urval av högkvalitativa kaninburar som erbjuder dina små hoppare ett mysigt och säkert hem. Våra kaninburar är speciellt utformade för att tillgodose dina kaniners behov och låta dem leva ett artanpassat liv i din trädgård eller på din balkong.

Våra kaninhyddor är tillverkade av robusta, hållbara material och kännetecknas av hög kvalitet och funktionalitet. De är väderbeständiga, UV-beständiga och skyddar dina kaniner mot vind och regn. Våra kaninburar har också rymliga innerutrymmen och täckta utomhusinhägnader så att dina kaniner kan röra sig fritt och njuta av den friska luften.

Den perfekta kaninhägnaden för alla behov

På agrarzone.de erbjuder vi ett brett utbud av kaninburar för att möta dina kaniners individuella behov. Våra kaninburar finns i olika storlekar och utföranden så att du kan hitta rätt kaninbur för ditt kaninpar eller din lilla grupp.

Våra högkvalitativa kaninburar är snabba och enkla att montera och erbjuder dina kaniner en bekväm bostad med gott om utrymme att röra sig och dra sig tillbaka. Tack vare den praktiska utrustningen med matskålar, dricksflaskor och sovlådor blir den dagliga skötseln av dina kaniner en barnlek.

Kaninbur - det perfekta valet för djurälskare

Som djurälskare vet du hur viktigt det är att ge dina kaniner ett kärleksfullt och artanpassat hem. Med en högkvalitativ kaninbur från agrarzone.de kan du vara säker på att du skapar en säker och bekväm miljö för dina kaniner där de kan känna sig helt bekväma.

Våra kaninburar är inte bara funktionella, utan imponerar också med sin attraktiva design. De smälter harmoniskt in i din trädgårdsdesign och blir ett blickfång i ditt utomhusområde. Tack vare det högkvalitativa utförandet och det slitstarka materialet är våra kaninhyddor också särskilt hållbara och lätta att sköta.

Tre vanliga frågor om kaninburar

Här svarar vi på tre vanliga frågor om kaninburar:

Fråga 1: Hur stor bör en kaninbur vara?
En kaninbur bör ha en golvyta på minst 2 kvadratmeter per kaninpar. Ju större bur, desto bättre för kaninerna. Observera att en kaninbur alltid bör kombineras med en säker rastgård för att ge kaninerna tillräckliga möjligheter att röra sig.Fråga 2: Vilken utrustning bör en kaninbur ha?
En välutrustad kaninbur bör ha en sovlåda, ett mat- och vattenförråd samt reträttmöjligheter. Det är också viktigt att stallet har tillräcklig ventilation och skydd mot väder och vind. Fråga3: Vad måste jag tänka på när jag rengör en kaninbur?
Rengöring av kaninhuset är särskilt viktigt för att säkerställa en hygienisk miljö för dina kaniner. Ta bort spillning och urin regelbundet, rengör stallet med milda rengöringsmedel och byt sängkläder och strö i inhägnaden regelbundet för att förhindra lukt och bakterier.

Upptäck vårt breda utbud av kaninburar nu och hitta det perfekta livsutrymmet för dina kaniner på agrarzone.de!