Nät För Smådjur


Filter

Nät för smådjur

  • Nät finns för kaniner, fjäderfä, katter och andra små djur.
  • Särskilt skyddad mot hjordar tack vare de snäva maskorna i bottenområdet.
  • Med elektrifiering även lämplig för att avskräcka vilda djur, t.ex. rävar och mårdhundar.
  • Mobil användning möjlig tack vare enkel montering och demontering

Vad är ett nät för smådjur?

Ett smådjursnät (även kallat smådjursstängsel) är ett tätt nät som du kan använda för att skydda mindre djur som kaniner, katter och andra smådjur.

I många fall kan dessa nät också elektrifieras. Med ett elektrifierat nät för smådjur kan du avvärja vilda djur som rävar, mårdhundar och vargar.

Nät för smådjur delas i princip in i nät för , kattnät och kaninnät. Den största skillnaden mellan dessa varianter är å ena sidan höjden på staketet och å andra sidan storleken på maskorna.

För mindre djur, t.ex. kaniner, är näten lägre och mer tättmaskiga, medan näten för fjäderfä är mycket högre.

I 3 steg till rätt nät för smådjur

Steg 1: Välj rätt längd på stängslet

Nät för kaniner för smådjur finns vanligtvis i längder på 12, 25 eller 50 meter. Beroende på hur stor din äng är måste du se till att du väljer rätt längd. För katter finns det bara en standardstorlek på 25 meter.

Steg 2: Se till att du väljer rätt spikar för din mark

Om din mark är jordig eller sandig rekommenderar vi dubbla spikar i slutet av staketstolparna. På så sätt säkerställer du att ditt nät för smådjur är ordentligt förankrat i marken. Om marken är mer stenig ger en enda spik mer stöd.

Steg 3: Bestäm dig för en elektrisk eller icke-elektrisk version

Om ditt smådjursstängsel måste avvisa vilda djur bör det vara elektrifierbart. Men om det enda som är viktigt är att inget av dina djur rymmer kan ett stängsel för små djur utan elektrifiering vara tillräckligt för dig.

Dessa tillbehör är användbara med ett litet djurstängsel.

Den här kan integreras på vilken plats som helst i ditt smådjurshägn och gör att du kan passera igenom den utan problem. Du behöver inte klättra över nätet eller lyfta trädgårdsredskap som gräsklippare över det.

Om en stake går sönder finns det som passar till olika typer av nät.

Om du inte behöver avvärja vilda djur räcker det förmodligen med en "svagare" 9V-batterienhet.

Betesstängsel: Om du vill ha ett elektrifierat nät för smådjur och har tillgång till ett uttag, är ett rätt WAHL för dig.

Om du vill flytta staketet oftare eller om du inte har tillgång till ett eluttag är ett det mest kraftfulla alternativet.

På den här sidan hittar du användbara , som t.ex. kopplingar, repisolatorer eller markborrar.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om ditt köpta nät för smådjur inte är rätt för dig trots allt kan du returnera det till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla nät av pilträd uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: Alla elektrifierbara pilnät är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att säkerhetsnormerna följs.

Endast nät av pil från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.