Köp gummistövlar och arbetsstövlar för jordbruket billigt på nätet.

Slam, gödsel, lera, gödsel: Gummistövlar klarar de tuffa arbetsförhållandena inom jordbruket och skyddar fötterna effektivt när det blir blött och halt. Tack vare den höga halk- och vattenresistensen är de trogna följeslagarna i vardagen oumbärliga, särskilt inom jordbruket.

Inom jordbruk och lantbruk arbetar man ofta i våta, smutsiga och kalla förhållanden. Lantbrukare och andra är ständigt i riskzonen för att halka, falla eller skada sig själva. Pålitlig och bekväm Gummistövlar (även kallade säkerhetsstövlar eller arbetsstövlar) är bekväma att ha på sig, vilket är särskilt viktigt om du bär dina gummistövlar varje dag. Gummistövlar förebygger arbetsolyckor och ökar dina fötters välbefinnande och därmed din arbetsmotivation och arbetsprestation.

På Agrarzone hittar du ett brett utbud av arbets- och säkerhetsstövlar av hög kvalitet. Gummistövlararbetsstövlar och säkerhetsstövlar för att ge dig det skydd du förtjänar på jobbet. Oavsett vilken jordbruksaktivitet du behöver gummistövlar till är våra gummistövlar utmärkta för alla aktiviteter i jordbruksmiljön, t.ex. skötsel av boskap, skörd, odling och plöjning av åkrar samt många andra tillämpningar.

Gummistövlar är perfekta för följande användningsområden:

 • Jordbruk
 • Utomhusarbete i alla väder
 • Byggnadsverksamhet och industri
 • Livsmedelsindustrin
 • Jakt
 • Trädgårdsarbete
 • Fischerägg & fiske
 • Hästsport
 • Promenader i regnigt väder och lera
 • Promenader med hunden
 • Semester i norr

Här är vad du bör tänka på när du köper dina skorna:

Alla gummistövlar är inte likadana: det finns ett stort utbud av olika gummistövlar på specialmarknaden i knähöga, kalvhöga eller ankelhöga varianter. Gummistövlarna skiljer sig också åt i fråga om material. Det finns gummistövlar av neopren, PVC eller flexiblemgummi.

När du väljer dina nya gummistövlar bör du tänka på följande faktorer för att se till att inget står i vägen för ditt köp av gummistövlar.WAHL

 1. Halkmotstånd: Har gummistöveln en djup, halkfri slitbana? När det är fuktigt och vått är det ofta också halt och lerigt. Därför är det viktigt med gummistövlar med en riktigt halkfri gummisula. Detta ger skorna en hög grad av halkskydd och ett säkert grepp på marken.
 2. Komfort: Hur bekväm är stöveln? Kan gummistöveln sättas på och tas av snabbt? Känner du av varje ojämnhet när du går eller är gummistöveln väl dämpad? Om du bär dina wellies sju dagar i veckan, hela dagen, krävs det högkvalitativa och bekväma skor. Dina fötter ska vara bekväma även efter en lång arbetsdag.
 3. Kvalitet: På gårdarna är kostnadsberäkningen en viktig faktor för att lyckas. Du måste därför beräkna exakt hur mycket pengar du lägger ut på din arbetsutrustning. Med gummistövlar av utmärkt kvalitet, kombinerat med hållbarhet och lång livslängd, minskar du effektivt dina driftskostnader.
 4. Vattentät: Oavsett om du vill använda gummistövlar för jordbruks- eller trädgårdsarbete eller för långa promenader i vind och väder måste gummistövlarna vara vattentäta i alla fall.
 5. Skyddsfaktor: Inom jordbruket lurar många faror varje dag när man arbetar med boskap eller tung utrustning på fältet. Skydda dina fötter med högkvalitativa Säkerhetsstövlarsom är motståndskraftiga mot gödsel, smuts, gödsel och andra kemikalier eller lösningar.
 6. Material: En annan säkerhetsaspekt är materialet. Är fötterna och särskilt tårna väl skyddade av ett fast, ickeflexibles material? Detta förhindrar skador om något faller på din fot eller om du stöter på något när du arbetar.
 7. flexi bler boot shaft: Gummistövlar med breddinställbart skaft är inte bara praktiska för personer med starka vader. På så sätt kan du lättare stoppa in byxbenen i dina arbetsstövlar i justerbara gummistövlar.
 8. Arbetsmiljö: Arbete på vintern ställer särskilt höga krav på skorna. Med fodrad Stövlar av termogummi är du effektivt skyddad även vid is och kyla. Om du däremot regelbundet arbetar i värme, kan en andningsbar gummistövel rekommenderas.

Gummistövlar för kvinnor och män - arbetsstövlar med utmärkt komfort

På Agrarzone hittar du ett brett utbud av praktiska arbetsstövlar för en mängd olika arbetsuppgifter. I den här kategorin hittar du t.ex. arbetsstövlar som är särskilt lämpliga för jordbruksindustrin eller t.ex. den kemiska industrin. Det finns också lämpliga modeller för trädgårdsodling och livsmedelsindustri på Agrarzone.

Du kan välja mellan kvalitativt utvalda märken som t.ex. Muck Boots eller . Dunlop till exempel. Det finns också stövlar som har en särskilt hög säkerhetsklass och är utrustade med en stålhätta eller stålsula. Andra modeller av gummistövlar har ett varmt termiskt foder för arbete i mycket kalla temperaturer.

gummistövlar på Agrarzone finns i olika skaftlängder, antingen som höga arbetsstövlar, ankelhöga trädgårdsstövlar eller som låga arbetsstövlar för snabb på- och avtagning. Tack vare det breda utbudetWAHL av olika modeller har gummistövlar etablerat sig som en riktig trendsko och är alltmer populära.

Den Dunlop gummistövlar kännetecknas av särskilt hög komfort och material av högsta kvalitet. Tack vare det revolutionerande PUROTEX-materialet är gummistöveln i serien Dunlop Snugboot Pioneer det första andningsbara, flexible och vattentäta stövelskaftet.

Vattentät och ändå flexibel är de Muck Boots för damer och herrar. Dessa arbetsstövlar är perfekt anpassade för extrema väderförhållanden och är utrustade med en exceptionellt bra fotbädd och dämpning.

Den Bekina Gummistövel är lättast bland gummistövlarna och upp till 40 % lättare än konventionella PVC-gummistövlar. Detta gör gummistövlarna inte bara bekvämare att bära, utan de håller också 3-4 gånger längre än en konventionell PVC-gummistövel.

Arbetskängor med ståltåhätta och penetrationsskydd för maximal säkerhet

Våra S5-stövlar på säkerhetsnivå erbjuder maximalt skydd i farliga arbetsmiljöer. Med punkteringsskydd och tåhättor av stål är dessa arbetsstövlar idealiska för jordbruk, byggnation, Fischeroch mycket mer. Gummistövlar för daglig användning kännetecknas inte bara av maximal säkerhet utan också av en behaglig komfort.

Den Säkerhetsstövel Dunlop Purofort S5 med ståltåhätta med integrerat tåskydd och stålintrångsskydd skyddar dina fötter och tår under alla aktiviteter där tunga föremål kan falla på dina fötter. Gummistövel Dunlop Purofort+ S5 ger också extra utrymme i tåområdet.

Med en tåhätta av stål och extra isolering upp till -50 °C har Bekina Säkerhetsstövlar S4 Thermolite visar sin styrka när bäraren utsätts för ogynnsamma väderförhållanden.

Termiska arbetsstövlar för vintern

Snö, is, kyla och risken att halka och skada sig: Ju kallare temperaturen är, desto viktigare är rätt skor. Termogummistövlar för vintern ger optimalt skydd och värme. Särskilt om du måste arbeta utomhus på vintern, t.ex. skotta snö eller driva boskap i hagen, kan du lita på fodrade termiska gummistövlar.

Den perfekta vinterstöveln är naturligt vattentät och har varm isolering. En vintergummistövel är utrustad med en slitstark, halkskyddad yttersula med en tydlig slitbana och ger ett särskilt säkert grepp.

Populära termiska gummistövlar på Agrarzone:

Skyddsstöveln Dunlop Purofort Thermo+ S5 med fodrat tyg är konstruerad för användning vid temperaturer ner till -50 °C och är därför inte bara lämplig för arbete i kallt europeiskt väder, utan även för semestrar i de skandinaviska regionerna.

Den Vinterstövlar Dunlop Blizzard är å andra sidan utrustad med ett tjockt och mysigt innerfoder av syntetisk päls. Den bekväma känslan och halkskyddet gör den här kängan till en idealisk vinterstövel.

Den idealiska kombinationen av en sommar- och vinterstövel är den Bekina Säkerhetsstövel S5 Steplite XCI. Upplev komforten hos en sommarstövel med de termiska egenskaperna hos en vinterstövel.

För den ultimata värmeisoleringen är Muck Boots Arctic Sport som är perfekt anpassad till extrema vinterförhållanden. Med 5 mm tjock neopren och mjukt fleecefoder ger kängan optimal värmeisolering.

Dessa tillbehör passar dina gummistövlar:

 • Innersula för gummistövlar: Inlägg för gummistövlar förbättrar dessutom sulans stötdämpning, absorberar fukt och ger därmed ännu mer komfort i gummistöveln.
 • Rengöringsmedel för startar: Med en praktisk stöveltvätt i rostfritt stål kan du enkelt rengöra dina gummistövlar med vatten.
 • Ridskor och ridstövlar: Behöver du fler ridskor, chaps eller ankelstövlar? Här hittar du ett stort urvalWAHL av olika skomodeller för jordbruk och ridsport.
 • StöveltorkOm vatten tränger in i dina gummistövlar kan en skotork förkorta torktiden till ett minimum. Inte bara för gummistövlar, utan för alla skotyper och skostorlekar - till och med för handskar - skotorkare från LENZ är lämplig.
 • Väska för stövlar: Med en robust stövlarväska kan du transportera dina arbetsstövlar och ridstövlar på ett praktiskt och skyddat sätt.
 • Tillbehör till arbetsstövlarI den här kategorin hittar du även andra användbara stöveltillbehör, till exempel stövelträd, förvaringsväskor och skosnören.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.