info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Elstängselbrytare


Filter

Stängselbrytare - nyckeln till säker betesdrift

Vårt omfattande sortiment av stängselbrytare erbjuder den perfekta lösningen för djurägare som vill säkerställa säker och effektiv betesdrift.

Stängsel för bete

Betesstängslet utgör grunden för säker djurhållning utomhus. Våra betesstängselsystem erbjuder skydd och säkerhet för dina djur samtidigt som de säkerställer en artanpassad djurhållning. Tack vare de högkvalitativa materialen och det omsorgsfulla utförandet är våra betesstängselprodukter särskilt hållbara och slitstarka.

För att kunna styra och hantera ditt stängsel optimalt behöver du en tillförlitlig stängselbrytare. Med en stängselbrytare har du full kontroll över ditt stängsel och kan se till att dina djur alltid är säkra och skyddade.

Tillbehör för stängsel

Vårt omfattande sortiment av stängseltillbehör kompletterar ditt stängselsystem på ett perfekt sätt. Från stängselverktyg och isolatorer till jordspett och anslutningskablar - vi har allt du behöver för att sätta upp och använda ett effektivt stängselsystem för betesmarker.

En viktig komponent i betesstängselsystemet är betesstängselbrytaren. Med detta viktiga tillbehör kan du enkelt och säkert styra ditt stängsel. Med en stängselbrytare kan du avbryta elflödet i stängslet för att leda dina djur genom stängslet eller kontrollera åtkomsten till vissa områden.

Strömbrytare för stängsel

Vill du ha full kontroll över ditt stängsel? Då är en stängselbrytare den perfekta lösningen för dig. I vårt sortiment av stängselbrytare finns en mängd olika modeller som passar för alla krav och djurstorlekar.

Våra stängselbrytare kännetecknas av användarvänlighet och tillförlitlighet. De är lätta att installera och ger enkel kontroll över strömflödet i stängslet. Med en stängselbrytare kan du antingen helt avbryta elflödet eller frigöra specifika områden i ditt stängsel. Detta ger dig full kontroll över dina djurs tillgång och rörelse.

Staketbrytare med timer är också särskilt praktiska. Med dessa kan du automatiskt styra elflödet vid vissa tidpunkter. Du kan till exempel styra åtkomsten till vissa betesområden med hjälp av en timer och ge dina djur optimal tillgång till betesmark.

Upptäck vårt breda utbud av staketbrytare idag och hitta rätt modell för dina individuella behov. Med en stängselbrytare från Agrarzone.de investerar du i dina djurs säkerhet och välbefinnande.

FAQ om stängselbrytare

Fråga 1: Varför behöver jag en stängselbrytare?

Med en stängselbrytare kan du styra ditt stängsel på ett säkert och enkelt sätt. Med en stängselbrytare kan du avbryta elflödet i stängslet för att leda dina djur genom stängslet eller kontrollera åtkomsten till vissa områden. På så sätt kan du garantera dina djurs säkerhet och skydd.

Fråga 2: Hur fungerar en stängselbrytare?

En stängselbrytare gör det enkelt att avbryta elflödet i stängslet. Genom att trycka på strömbrytaren stoppas elflödet i stängslet och du kan tryggt leda dina djur genom stängslet. Den robusta och hållbara konstruktionen säkerställer att stängselbrytaren fungerar tillförlitligt även under de tuffaste förhållandena.

Fråga 3: Vilken stängselbrytare ska jag välja?

Att välja rätt stängselbrytare beror på olika faktorer, såsom storleken på dina djur, stängslets beskaffenhet och dina individuella krav. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av stängselkontakter som passar för olika behov. Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt stängselströmbrytare för dig.