info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Ankgården


Filter

Ankhus - det perfekta skyddet för dina ankor

Ankaodling blir alltmer populärt bland djurälskare. Oavsett om du är hobbyodlare eller helt enkelt vill hålla dina egna lantbruksdjur, är en högkvalitativ ankholk avgörande för att säkerställa välbefinnande och säkerhet för dina ankor. På agrarzone.co.uk hittar du ett brett urval av andhyddor som är särskilt anpassade till ankornas behov.

Våra ankhyddor erbjuder många fördelar som gör dem till det perfekta valet för husdjursägare. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en robust och väderbeständig konstruktion. Detta gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk och skyddar dina ankor från vind och väder. De har också tillräckligt med utrymme och erbjuder dina ankor en mysig och skyddad miljö där de kan känna sig bekväma.

Ankorna på agrarzone.de är inte bara funktionella, utan också estetiskt tilltalande. De smälter harmoniskt in i alla trädgårdar och ser till att dina ankor blir en riktig höjdare. Oavsett om du letar efter en traditionell träkoja eller en modern plastkoja, kommer du garanterat att hitta vad du letar efter här.

Ankhus - det perfekta skyddet för dina fjäderfän

Ett högkvalitativt ankhus är viktigt för att uppfylla dina ankars behov och ge dem ett säkert och bekvämt hem. Våra ankhus är speciellt utformade för att tillgodose ankornas behov och ger dem tillräckligt med utrymme för att sova, äta och leva både inne och ute. De är utrustade med olika funktioner och egenskaper som möjliggör en artanpassad uppfödning.

En viktig egenskap hos våra andhyddor är att de är lätta att rengöra. Med avtagbara golv och lättåtkomliga rengöringsflikar kan du snabbt och enkelt hålla ditt ankhus rent, vilket bidrar till bättre hälsa och hygien för dina ankor.

På agrarzone.de hittar du ett stort urval av ankhus i olika storlekar och utföranden. Vi erbjuder också tillbehör som drickare, foderautomater och halmbalshållare för att göra det ännu bekvämare att hålla dina ankor.

Ankhus - säkerhet och trivsel för dina ankor

Säkerheten för dina ankor är vår högsta prioritet. Våra ankhus är utformade för att ge maximalt skydd mot rovdjur. De har robusta galler på fönster och dörrar för att förhindra att rävar, mårdar och andra potentiella farokällor kommer in. Så du kan vara säker på att dina ankor alltid kommer att leva i en säker miljö.

Dessutom är våra andhyddor utrustade med många komfortfunktioner för att göra livet trevligare för dina ankor. De erbjuder tillräckligt med utrymme för rörelse och utveckling så att dina ankor inte blir trångbodda och kan ströva fritt. De har också sittpinnar och holkar för att ge dina ankor en skyddad plats att vila och lägga ägg.

Med en högkvalitativ anklåda från agrarzone.de kan du vara säker på att dina ankor kommer att tas om hand optimalt och leva ett lyckligt och hälsosamt liv. Ta en titt på vår kategori för andhyddor idag och hitta det perfekta skyddet för dina ankor!