info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Hoppning


Filter

Hoppning - flyga över hinder tillsammans

Upplev den unika känslan av hoppning och fördjupa dig i ridsportens värld. I vårt sortiment för hoppning hittar du allt du behöver för denna spännande disciplin. Oavsett om du letar efter hoppsadlar, stigbyglar eller hoppstövlar - vi har högkvalitativa produkter för dig och din häst. Med vår utrustning kan du övervinna hinder och bokstavligen flyga tillsammans med din häst. Upptäck vårt sortiment nu och upplev hoppning i dess vackraste form.

Hoppstövlar - skydd och funktionalitet

Våra hoppstövlar ger din häst det skydd som behövs under hoppningen. De skyddar benen från skador som orsakas av kontakt med hindren och ger samtidigt optimal rörelsefrihet. Våra hoppskor är tillverkade av slitstarkt material och har en bekväm passform. Välj mellan olika storlekar och utföranden för att anpassa stövlarna perfekt efter din hästs behov. Med våra hoppstövlar kan du hoppa över hinder säkert och med stil.

Hoppsadlar - komfort och kontroll

Våra hoppsadlar ger dig den komfort du behöver och en optimal sittposition för hoppning. De är speciellt utvecklade för denna disciplin och säkerställer en stabil förbindelse mellan ryttare och häst. Våra hoppsadlar har en halkfri sittyta och en djup sittbrunn som ger dig tillförlitlig kontroll över din häst. Välj rätt hoppsadel för dig från en rad olika storlekar och modeller och upplev hoppning med maximal säkerhet och lätthet.

FAQ - Hoppning

FAQ - Vilken utrustning behöver jag för hoppning?

Du behöver några specifika utrustningsdetaljer för att börja med hoppning. Detta inkluderar en hoppsadel, träns, stigbyglar och stigläder, hoppstövlar och ridkläder. Se till att utrustningen är väl anpassad till din häst och dig för att säkerställa en optimal ridupplevelse. Du bör också bära en skyddsväst för att skydda dig mot skador. Investera i högkvalitativ och lämplig utrustning så att du kan njuta av hoppningen till fullo.

FAQ - Hur hittar jag rätt storlek på mina hoppstövlar?

Rätt storlek på dina hoppstövlar beror på din hästs storlek och kroppsbyggnad. Mät noggrant omkretsen av hasleden och längden på kanonbenet och jämför måtten med tillverkarens specifikationer. Se till att damaskerna inte sitter för hårt för att undvika tryckpunkter. En bra passform garanterar komfort och skydd för din häst under hoppningen.

FAQ - Hur tar jag hand om min hoppsadel på rätt sätt?

Att ta hand om din hoppsadel är viktigt för att säkerställa dess livslängd. Rengör den regelbundet med en fuktig trasa för att ta bort smuts och svett. Använd en speciell sadeltvål för att hålla lädret smidigt och skydda det mot slitage. Se till att sadeln förvaras på en torr plats för att förhindra mögeltillväxt. Kontrollera regelbundet om sadelgjordar och spännen är slitna och byt ut dem vid behov. Med rätt skötsel kommer din hoppsadel att hålla sig i toppskick och följa med dig på många lyckade hoppturer.