Pedagogisk leksak för katter Spännande tryck i korthet:


Katter Tänkande och lärande leksaker Push Made of Wood - Fun och lär sig i en

katter i trycket från Wood är en unik interaktiv leksak som främjar din katts mentala och fysiska välbefinnande. Med en enkel rörelse av tassen kan din katt visa små figurer som inbjuder dig att spela och interagera.

Leksaken främjar inte bara förmågan att koncentrera och reaktion av din katt, utan också dess skicklighet. Det är ett bra sätt att minska tristess och hålla din katt mentalt och fysiskt aktiv.

Tillverkad av obehandlat trä, denna leksak är både miljövänlig och säker för din katt. Med sina dimensioner 36x22x12 cm är den kompakt och passar perfekt i varje rum.

Översikt:

  • Interaktiv leksak för koncentration och reaktionbarhet
  • främjar skicklighet och minskar tristess
  • Tillverkad av obehandlat, säkert trä

Tekniska data:

  • Storlek: 36x22x12 cm
  • Material: obehandlat trä

leveransomfång:

1x Katter Tänkande och lärande leksaker Push from Wood

faq

Hur använder min katt push -tänkande och pedagogisk leksak?
Din katt kan använda leksaken genom att trycka på tassarna mot barerna. Som ett resultat verkar små siffror som inbjuder dig att spela.

Vad är materialet i push -tänkande och lärande leksak?
Leksaken är gjord av obehandlat trä, vilket är både säkert för din katt och miljövänlig.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.