Hoppa till huvudinnehåll

Sisalstång Ø 9 cm - ersättningspelare för kattskrapstolpar

Kvalitativa sisalstolpar i 30, 40 eller 50 cm höjd med M8 invändig gänga inklusive skruv.

För att fortsätta att garantera katten ett obeskrivligt repglädje används ersättningskolonner för att ersätta överanvända skrapstolpar. Här kan du få sisalstänger med en diameter på 9 cm och olika höjder. Ersättningsstammen från Kerbl erbjuder ett idealiskt alternativ för skrapstolpar som redan är utslitna. Ersättningsstammen för olika skrapstolpar, inlindad i naturlig sisal, uppfyller alla kattbehov.


En överblick:


  • Ersättningskolumn för skrapstolpe
  • Gänga Ø 8 mm (M8)
  • Kärnan är gjord av stark hård kartong med plastlock i ändarna där tråden är inbäddad
  • Sisal i naturliga färger (beige)
  • olika storlekar: 30, 40 och 50 cm

Leverans omfattning:

  • 1 x utbytesstam inklusive skruvar

Obs! Var uppmärksam på rätt storlek. Tillverkare som Kerbl använder vanligtvis 8 mm gängor (M8). Karlie ( Banana Leaf) använder å andra sidan mer av en 10 mm gänga (M10).
Djurart: Katt
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kerbl Pet erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tillbehör för husdjur som är speciellt utformade för att maximera välbefinnandet och lyckan för dina lurviga vänner. Med en kombination av enastående kvalitet, innovativ design och praktiska funktioner hittar du allt från mysiga hundsängar till interaktiva kattleksaker. Särskilt anmärkningsvärt är Kerbl Pets engagemang för hållbarhet, då många produkter tillverkas på ett miljövänligt sätt. Säkerställ en glad och hälsosam miljö för dina husdjur och upptäck de mångsidiga Kerbl Pet-produkterna på Agrarzone.