Moser klosliparhund i korthet:


Moser elektrisk kloslip - kraftfull, tyst & trådlös

Mosers kloslip för hundar och katter hartvå kraftfulla hastighetsnivåer för optimal filning. Hastighetsnivåerna kan manövreras i framåt och bakåt och är, tack vare de två rotationsriktningarna, optimala för medurs & Lämplig för vänsterhänta. Den elektriska kloslipen är batteridriven och därför trådlös. Detta gör det enkelt att använda kloslipen var som helst.

Översikt:

  • Två hastighetsnivåer vardera (framåt och bakåt)
  • Spotlight för mer säkerhet när man förkortar klor
  • Superlätt, behändig och exceptionellt tyst
  • Ergonomisk form
  • Batteridriven, ingen irriterande kabel

Leveransomfång:

  • 1 x Moser sladdlös kloslip
  • 4 x Moser slipband (2x stora, 2x små)
  • 1 x batteri < /li>

Varför är det nödvändigt att förkorta hundklor?

Klorna växer under hela hundens liv. Hundklor slits normalt när de springer, men för många hundar växer de tillbaka snabbare än de slits ner. Om klorna är för långa hindrar de hunden när den springer och går eftersom hunden alltid använder sina klor. Detta är obehagligt för hunden och kan till och med vara smärtsamt. Det är därför viktigt att klorna regelbundet kontrolleras för längd och vid behov förkortas. Klorna ska vara så korta att de inte nuddar marken när hunden står stilla. Men se till att den är tillräckligt lång så att nerven inte skadas.

Tillverkare "Moser"

Moser klippmaskin - professionell klippmaskin för husdjur

Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet "Made in Germany" - det är vad husdjursmärket Moser står För. Som en ledande europeisk tillverkare av djurklippare sätter MOSER standarden för innovativ, professionell Utrustning.

Först och främst är Mosers klippare intresserade av hälsan hos djurets hud och Päls. En konsekvent klippt päls underlättar inte bara den dagliga pälsvården, utan ökar också avsevärt välbefinnandet och ger ett välskött Utseende. Med en MOSER AnimalLine djurklippningsmaskin kan arbetet utföras enklare och framför allt snabbare än med saxar - för en jämnare och mer professionell Klippning.

MOSER AnimalLine djurklippare är kända för robusthet och lång Livslängd. Extremt behändigt och behagligt lätt är två andra viktiga egenskaper hos våra Maskiner. Särskilt för känsliga eller nervösa djur är det en välsignelse att klippas med MOSER AnimalLine med särskilt låg Ljudnivå. Vår servicekompetens och det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är mer än en handfull goda skäl för att klippa med MOSER AnimalLine!

Varför klippa med Moser klippare?

Det handlar i första hand om hälsan hos djurets hud och Päls. Med andra ord handlar det om hundens välbefinnande och Kroppsvård. Sedan handlar det förstås också om ett välskött Utseende. En konsekvent klippt päls är den dagliga Pälsvården. För detta arbete med hunden erbjuder Wahl Animal fantastiska Produkter: ergonomiska, smidiga och Utrymmessnåla. Perfekt för Hemmet.

Driftsätt: Laddningsbart batteri
Djurart: Hund, Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.