BUSSE tether SOFT Ph silverfärger svart i korthet:


buss Connecting Trick Soft - särskilt mjuk och hudvänlig för din häst

busse connecting trick soft är ett särskilt tjockt, mjukt och hudvänligt, flätat mikrofiberrep som var utformat för att ansluta din häst säkert och bekvämt. Denna anslutningstrick övertygar med sin kvalitet och den höga funktionaliteten, vilket gör det till en oumbärlig del av deras ridutrustning.

TIE -TEST gjordes med särskild uppmärksamhet på komfort och användarvänlighet. Dess mjuka mikrofibermaterial är försiktigt mot hästens hud och förhindrar skurpunkter, samtidigt som man möjliggör en säker anslutning.

repet har en diameter på cirka 20 mm och en längd på 2 m, vilket gör det till ett varierat val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Särskilt tjock, mjuk och hudvänlig, flätat mikrofiberrep
  • Diameter: ca 20 mm
  • Längd: 2 m

Tekniska data:

  • Material: Microfiber
  • Diameter: ca 20 mm
  • Längd: 2 m

leveransomfång:

1x bussar Attachment Trick Soft

faq

Vilka är fördelarna med bussanslutningen trick mjuk?
Bussarna som bindar Trick Soft erbjuder många fördelar. Den består av särskilt tjock, mjuk och hudvänlig, flätad mikrofibrik. Detta säkerställer en hög grad av komfort och användarvänlighet genom att undvika skurpunkter på hästen. Med en diameter på cirka 20 mm och en längd på 2 m är detta anslutningstrick mycket mångsidigt.

för vem är bussbindande trick mjuk särskilt lämplig?
Bussarna som bindar trick mjuk är särskilt lämplig för hästägare och ryttare som letar efter en säker, bekväm och hudvänlig tion. Tack vare sin mjuka mikrofiberstruktur och dess tjocka utförande erbjuder detta anslutningstrick en hög grad av komfort för din häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.