BUSSE Sadelgjord CROSS-DR-FELL D 45 svart i korthet:


busse sadelbälte tvär-DR-päls d-anatomisk form för optimal komfort

busse sadel gurt cross-dr päls d går utöver de vanliga funktionerna i ett sadelbälte. Med en bred kontaktyta i bröstmuskelns område erbjuder den en optimerad tryckfördelning, medan föryngringen i armbågsområdet säkerställer maximal rörelsefrihet och förhindrar skur.

Toppen av robust syntetiskt läder är särskilt lätt att ta hand om tack vare den hygieniskt släta ytan. Det är särskilt lätt att rengöra med vatten. Kontaktytan är gjord av mjuk syntetisk päls, som anpassar sig optimalt till hästens kropp. Detta gör det särskilt hudvänligt, perfekt för känsliga hästar och ger fördelen att det är lätt att ta hand om och snabbt torka

busse sadelbältet cross-DR päls d har två centrala D-ringar för snabb knäckning av extra band. Expertspännen, tornspännen gjorda av rostfritt stål med extremt hållbara rullar utan svetssöm, skyddar kanalbanden och möjliggör ett särskilt platt bälte genom anmälan.

Översikt:

  • Anatomisk form för optimerad tryckfördelning och maximal rörelsefrihet
  • Topp tillverkad av robust, enkel care syntetiskt läder
  • Kontaktytan gjord av mjuk, pälsvänlig konstpäls
  • Två centrala D-ringar för snabb knäckning av hjälpband
  • Expertspänne för mjuka och platta bälten

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt läder, syntetisk päls
  • Bredd: 12 - 14 cm

leveransomfång:

1x bussar sadelband tvär-DR-päls D

faq

Vad gör bussarna sadelband rem cross-dr så speciell?
Tack vare dess anatomiska form och mjuka syntetiska päls erbjuder Busse-sadeln Gurt Cross-DR-Fell D optimal komfort och skydd för känsliga hästar. Expertspännen möjliggör milda och platta bälten.

för vem är bussarna sadelband tvär-dr-fur d särskilt lämplig?
Busse Sadel Gurt Cross-DR-Fell D är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en hög komfort och skydd för din häst och värde enkel vård och rengöring av bältet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.