Hoppa till huvudinnehåll

AKO Power Profi NDI 4500 digitalt elstängsel - ultrastarkt 230V strömförsörjningsaggregat

Elstängslet AKO Power Profi NDi 4500 digital är en ultrastark 230-volts strömförsörjningsenhet med intelligent effektjustering som utnyttjar de högsta tillåtna gränserna fullt ut tack vare AKOtronic pulsteknik. Den nya, billiga, intelligenta 230-volts strömförsörjningslinjen från AKO anpassar sig automatiskt till stängselförhållandena och garanterar bästa möjliga säkerhet för boskapsskötseln och är därför vår idealiska allround stängselenhet för betesmarker.

AKO Power Profi NDI 4500 digital med en överblick:

  • kraftigt minskad energiförbrukning vid normal drift => därför mycket ekologisk och ett bidrag till klimatskyddet
  • extremt kraftfull 230-volts strömförsörjningsenhet
  • kan användas för medelhög till tung vegetation
  • vår allroundutrustning för krävande användning
  • Perfekt för mycket robusta djur som nötkreatur, får och vildsvin - även för långa häststängsel.
  • digital display för stängsel och jordspänning
  • Effektförbrukning: 7 watt

Den kraftfulla AKO -fäktaren är utformad för robusta djur som nötkreatur, får, hästar och vildsvin och lämpar sig även förextrema stängsellängderoch vegetationsförhållanden. En tidsfördröjd justering av slagstyrkan ökar säkerheten för människor och djur vid kontakt med stängslet. En integrerad larmfunktion övervakar staketet permanent och utlöser ett larm vid kontinuerlig kontakt och saktar ner pulssekvensen om ett djur fastnar i staketet och fastnar. Jämfört med konventionella apparater är Power Profi NDi 4500 digital betydligt säkrare, mer energieffektiv och, vid kraftig vegetation, mycket mer boskapsskyddad tack vare extremt höga stängselspänningar tack vare den AKOtroniska pulstekniken!

Särskilda egenskaper AKO Betesstängsel Premium Line:

Det speciella med Premium Line-modellerna på AKO är kontrollfönstren där du enkelt kan se utspänningen från stängslet, jordspänningen och strömförbrukningen. De tvåfärgade LED-blinkande lamporna stöder respektive värde på LED-displayen. Om grönt blinkande betyder det att det visade värdet är optimalt. Rött blinkande indikerar däremot att värdet inte uppfyller minimikraven och att en brist måste åtgärdas.

Teknisk data:

  • Max. Spänning: 10.000 V
  • Spänning utan belastning: 9.500 V
  • Spänning vid 500 Ohm: 6.100 V
  • Max. Laddningsenergi: 6 J
  • Max. Urladdningsenergi: 4,5 J
  • Teoretisk stängningslängd: 120 km
  • Max. Stängslets längd utan vegetation: 40 km
  • Maximal staketlängd med medelhög vegetation: 10 km
  • Max. staketlängd med hög vegetation: 4 km
  • Strömförbrukning: 7 W
  • För dessa arter: Häst, Ponny, Nötkreatur, Stier, Får, Get, Lama, Alpaca, Fjäderfä, Anka, Vildsvin
  • Lämplig för dessa staket: Medelstora staket med normal till medelhög vegetation

Ingår i leveransen:

1x AKO Power Profi NDI 4500 digital Elstängsel 230V, 6 Joule
1x Bruksanvisning

Tillverkargaranti: 3 år
Laddningsenergi: 4,50 Joule
Laddningsenergi: 6,00 Joule
Spänning: 10.000 V
Driftsätt: Sladd
Djurart: Häst, Nötkreatur, Får, Vildsvin, Get
Staketlängd utan vegetation: 40 km
Staketlängd hög tillväxt: 4 km
Staketlängd ljus vegetation: 10 km
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Lita på över 70 års erfarenhet av elstängselkonstruktion med AKO elstängselanordningar. Tillverkade i Tyskland och noggrant testade, dessa enheter erbjuder högsta kvalitet och hållbarhet. AKO erbjuder den rätta lösningen för alla behov: från billiga nybörjarenheter från AKO Classic-serien till kraftfulla enheter från AKO Premium-serien till flexibla AKO Expert-enheter >. Alla enheter förbättras kontinuerligt av ett internt utvecklingsteam och kommer med en 3-års tillverkargaranti. Oavsett om du letar efter en standardlösning eller en enhet för extrema förhållanden - AKO har rätt elstängsel för dig.

    Välj tillbehör

    Markstång / markstång galvaniserad 1 m
    Markstång / markstång galvaniserad 1 m
    Markpinne/markstång galvaniserad - för en optimal jordisering av betesstängslet. Den galvaniserade specialjordstången är lämplig för att jorda betesstängsel och elstängsel. Markpinnen är extremt robust och hållbar. Galvaniserad markpinne i en överblick: Tillverkad av varmförzinkat T-stålinkl. M8-skruv i rostfritt stål för jordanslutningskabel 3 tips för optimal jordning: Slå alltid markpinnarna i fuktig jord.Håll ett avstånd på 3 meter mellan de enskilda jordstängerna.Använd galvaniserade jordstänger, eftersom rost har en isolerande effekt och hindrar spänningen från att återvända till elstängslet. Leveransens omfattning: 1x galvaniserad jordstång 1 m

    116,35 kr*
    Blixtskydd choke betesmark staket
    Blixtskydd choke betesmark staket
    Blixtskydd choke betesmark staket Skyddar din elstängselutrustning från överspänning som kan orsakas av blixtnedslag i stängslet. Blixtskyddsdosen hjälper till att förhindra skador som orsakas av blixtnedslag. För att förhindra skador orsakade av blixtnedslag måste stängselkabeln på byggnaden ledas genom en överspänningsskyddsanordning med spärr och gnistgallring innan den ansluts till elstängselaggregatet. Denna anordning måste fästas på obrännbart material på byggnadens yttervägg. Detta gäller även kombinationsanordningar för elstängsel så snart de drivs med en nätadapter. Leveransens omfattning: 1x blixtskyddsdrossel för betesstängsel

    159,74 kr*
    Högspänningskabel med dubbel isolering 1,6mm
    Högspänningskabel med dubbel isolering 1,6mm
    Högspänningsstängsel- och jordkabel - dubbelisolerad med 1,6 mm ledardiameterDubbelisolerad, högspänningsbeständig jordkabel för anslutning av stängselanordningen till stängslet ochmarkpålen. Den här jordkabeln är idealisk för anslutning av elstängslet till staketet och markpinnen ovanför och under jord. Den fungerar som högspännings-, stängsel- och jordkabel och ger en idealisk anslutning både ovanför och under jord. Den här dubbelisolerade högspänningskabeln med galvaniserad ståltrådskärna ger en idealisk anslutning både ovanför och under jordTips: Det är viktigt att förlägga jordkablar i ett tomt plaströr för att undvika skador på kabeln! Från en stängselmatare med en längd på mer än 100 m bör en kabel med en tråddiameter på 2,5 mm väljas! En överblick : för stängsel- och jordledningaroptimal för fasta staketssystemKärna 1,6 mm dubbelisoleradför kraftförsörjning av grindar ovan och under jordför ovan- och underjordisk anslutning från anordningen till staketet och markpinnen.Ø 1,6 mm ståltrådskärna Mått : Ledardiameter: 1,6 mmledartvärsnitt: 2,0 mm².Ytterdiameter: 6,0 mmMotstånd Ohm/m: 0,070Längd: 25, 50, 100 m Leveransens omfattning: 1 x högspänningskabel med jordkabelkärna 1,6 mm (i den valda längden)

    Från 216,83 kr*
    Varningsskylt Varning för elstängsel
    Varningsskylt Varning för elstängsel
    Varningsskylt Försiktigt elstängsel!-För märkning av stängsel för betesmarker Envarningsskylt används för att markera elstängsel. Den gula skylten varnar för att röra vid ett elstängsel. Enligt VDE är det obligatoriskt att märka elstängsel. Varningsskyltar ska placeras på ett avstånd av ca 100 m och vara väl synliga. Med clipsen fästs varningsskylten snabbt och enkelt på staketet. Utdrag ur säkerhetsstandarden: Varje del av ett elstängsel som är installerat längs en allmän väg eller en offentlig väg ska markeras med varningsskyltar med täta mellanrum. Dessa måste fästas ordentligt på staketstolparna eller klämmas fast vid stängseltrådarna.Översikt: för enkel upphängning i band upp till 40 mm, rep, tråd och trådinget ytterligare fästmaterial behövstillverkad av robust plastMått: 260 x 150 mm.tryckt på båda sidor Inkluderat: 1 x Agrarzone varningsskylt

    29,57 kr*
    Högspänningskabel för jordkabel, dubbelisolerad 2,5 mm
    Högspänningskabel för jordkabel, dubbelisolerad 2,5 mm
    Högspänningskabel för stängsel och jordkabel - dubbelisolerad med 2,5 mm ledardiameter. Dubbelisolerad, högspänningsbeständig jordkabel för att ansluta elstängslet till staketet och markpålen över ett avstånd på mer än 100 meter. Den här jordkabeln är idealisk för anslutning av elstängslet till staketet och markpinnen ovanför och under jord. Den fungerar som högspännings-, stängsel- och jordkabel och ger en idealisk anslutning både ovanför och under jord. Den dubbelisolerade kabeln, med 2,5 mm tjock galvaniserad ståltrådskärna och ett motstånd på endast 0,03 Ohm/m är lämplig för en längd av mer än 100m.Denna dubbelisolerade, högspänningskabel med galvaniserad ståltrådskärna ger både ovanför marken och under jord för den perfekta anslutningen Tips: Underjordisk kabel måste nödvändigtvis ligga i ett tomt plaströr för att förhindra skador på kabeln! Från en stängselmatare med en längd på mer än 100 m bör en kabel med en trådkärnsdiameter på 2,5 mm väljas. En överblick: för stängsel- och jordledningar optimal för fasta staketssystem Kärna 2,5 mm dubbelisolerad för kraftförsörjning av grindar ovan och under jord för ovan- och underjordisk anslutning från anordningen till staketet och markpinnen. Ø 2,5 mm ståltrådskärna Mått: Ledardiameter: 2,5 mm Ledartvärsnitt: 4,9 mm². Ytterdiameter: 7,2 mm Motstånd Ohm/m: 0,03 Längd: 50 m eller 100 m Leveransens omfattning: 1x högspänningskabel med jordkabelkärna 2,5 mm (i vald längd). Uppmärksamhet: Längden 100 m levereras inte på en rulle!

    Från 605,04 kr*