Svart/orange reflekterande promenadkoppel 20 mm x 200 cm i korthet:


Kleine Reflective Black/Orange 20mm x 200cm - Maximal säkerhet och komfort för din hundavgas

Den ledande linjen Reflective Black/Orange erbjuder dig en överlägsen lösning för att hålla din hund säkert och bekvämt. Utrustad med ett reflekterande bandage, lagrar dessa koppel ljus och strålar det i mörkare miljöer, vilket förbättrar synligheten för din hund och dess säkerhet är garanterad.

Med sin yta gjord av syntetiskt gummi och förstklassig nylonmaterial är dessa kopplar inte bara robust utan också hållbara. Den har stabil hårdvara och en karabinerkrok som säkerställer enkel hantering och säker fästning till din hundlinne hals.

Möjligheten att justera koppeln i tre positioner ökar flexibiliteten och anpassningsförmågan i olika situationer och miljöer. Med sin starka svarta och orange färgkombination är denna koppel ett fashionabelt uttalande.

Översikt:

  • Reflekterande volym för förbättrad synlighet
  • Syntetiskt gummi och förstklassig nylon under jord
  • Stabil hårdvara och karabinerkrok
  • Justerbar i tre positioner

Tekniska data:

  • Längd: 200 cm
  • Bredd: 20 mm
  • Material: Först -klass nylon och syntetiskt gummi

leveransomfång:

1x styrfoder reflekterande svart/orange 20mm x 200 cm

faq

Hur förbättrar den reflekterande blyfältet säkerheten för min hund?
Den reflekterande ledande linjen lagrar ljus och strålar den i mörka miljöer. Detta ökar synligheten för din hund, vilket är särskilt viktigt under natten eller i dåligt upplysta områden.

Hur sätter jag den ledande linjen i önskad position?
Den ledande linjen är justerbar i tre positioner så att du kan anpassa den efter behov. Detta erbjuder flexibilitet och komfort i olika situationer och miljöer.

Kerbl

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Alla produkter av detta märke

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.