BUSSE LAURENTINA plastron vit svart i korthet:


Busse Plastron Laurentina - Exklusiv elegans för ditt turneringsdressage mod

Busse Plastron Laurentina är ett exklusivt tillbehör som är ett snyggt tillägg till varje turneringsframklädningsmod. Med sin högkvalitet, ädelt glansig polyestersatin, är den behagligt mjuk på huden och förblir fortfarande form -stabil.

Stativ -kragen accentueras av en färgkontrollerad bit och förfinad med strass, vilket ger plasten en speciell elegans. En ytterligare ögonfångare är plasten med logotypapplikationen gjord av strass.

Busse Plastron Laurentina kännetecknas inte bara av dess ädla design, utan också av dess praktiska egenskaper. Det är en bit och kragen är försedd med ett kardborrfäste på baksidan. Trots sin högkvalitetsoptik är plasten lätt att ta hand om, snabbt torrt och tvättbart på maskinen.

Plasten är 100% polyester och har en nackomkrets på ca 33 - 43 cm, vilket garanterar trevlig komfort.

Översikt:

  • Exklusiv plastron gjord av ädla glansiga polyestersatin
  • Stativ -upp krage med en färgad bit och strass
  • Plastlatz med logotypapplikation gjord av strass
  • Lätt att ta hand om, snabbt torkning, tvättbar maskin

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester
  • Nacke omkrets: ca 33 - 43 cm

leveransomfång:

1x bussar Plastron Laurentina

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för Laurentina -bussarna?
Plast Laurentina -bussen är en exklusiv plastron av Noble Glossy Polyester Satin. Den färgbelagda stand-up-kragen och plastronnivån förfinas med strass, vilket ger plasten en speciell elegans. Trots sin högkvalitetsoptik är plasten lätt att ta hand om, snabbt torrt och tvättbart på maskinen.

Busse Plastron Laurentina är särskilt lämplig för?
Busse Plastron Laurentina är ett snyggt tillskott för varje turneringsklädsel och är särskilt lämplig för ryttare som värderar hög kvalitet och placerar en ädla design. Tack vare dess praktiska egenskaper är det en idealisk följeslagare för krävande dressyrrytare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.