Moser Arco Pro Klippmaskin med utbytbart batteri i korthet:


  • För fullständig klippning av medelstora hundar samt för detaljarbete
  • Integrerad justering av skärlängden på skärsatsen
  • 2 batterier för oavbruten klippning
  • Snabbladdning inom 50 minuter.
  • LED-indikator för batteriets laddningsnivå

Moser Clipper Arco Pro med 4 kammar och 2 XL-batterier

Moser Arco Pro är en professionell batteridriven djurklippare för fullständig hundklippning med utmärkta hanteringsegenskaper och dessutom extremt lätt med endast 272 g.

Moser Arco Pro är en professionell batteriklippare med 2 litiumjon-batterier och imponerar med sin prestanda, funktionalitet, ergonomi, smidiga gång och låga vikt. Tack vare snabbladdningsfunktionen är litiumjon-batteriet fullt laddat inom ca 50 minuter och klipparen kan klippa i upp till 120 minuter utan avbrott.

Den kraftfulla motorn ger Moser Arco Pro en utmärkt klippkraft och är inte på något sätt sämre än nätdrivna modeller. Den automatiska hastighetsregleringen säkerställer konsekventa klippresultat för varje lager. En annan speciell egenskap hos klipparen är dess särskilt ergonomiska form. Den optimalt genomtänkta konstruktionen möjliggör trötthetsfri, oavbruten klippning. Moser Arco Pro är inte bara en utmärkt sax, med sina 272 gram är den också extremt lätt, vilket gör den skonsam för lederna.

Den monterade skärsatsen med integrerad justering av skärlängden (0,7 - 3 mm) kompletterar Moser Arco Pro perfekt. Det här diamantmyllade rakhuvudet i rostfritt stål är skarpt och har ett exakt skärmönster. Tillsammans med de 4 ammarna finns det inget som står i vägen för en professionell hundklippning.

En överblick:

  • Idealisk för fullständig klippning av medelstora hundar
  • Kraftfull likströmsmotor med bullerreducering
  • Med automatisk hastighetskontroll
  • Non-stop sladdlös klippning tack vare 2 Li-ion-batterier
  • Kontinuerlig klippning i upp till 120 minuter per batteri
  • Snabbladdningstid på 50 minuter
  • Ergonomisk design och superlätt vikt
  • Knivblad i rostfritt stål med precisionsslipning och integrerad justering av skärlängden (0,7 - 3 mm)
  • Inkl. original Moser-kammar (3, 6, 9, 12 mm)
  • Premiumklippare "Made in Germany"

Teknisk data:

  • Driftsätt: Batteri
  • Drivning: likströmsmotor med ljuddämpning
  • Spänning: 100 - 240 V
  • Batteriteknik: Li-Ion
  • Antal batterier: 2
  • Batterispänning: 50 - 60 Hz
  • Batteritid: max. 120 min.
  • Batteriladdningstid: 50 min. snabbladdning
  • Ljudtrycksnivå: max. 60 dB (A)
  • Skärhastighet: 5300 slag/min
  • Mått klippare: ca 17,8 x 4,7 x 5,7 cm
  • Mått laddningsstation (med tillbehör): ca 11,9 x 9,1 x 5,7 cm
  • Vikt för klipparen: ca 272 g
  • Vikt laddningsstation: ca 130 g
  • Färg: svart
  • Skärsystem: skärsats i rostfritt stål
  • Skärsättningsbredd: 46 mm
  • Skärlängd: 0,7 - 3 mm (6 fixerbara inställningar)

Leveransomfattning:

1x Moser clipper Arco Pro
2x XL utbytbara batterier
1x batteriladdare
1x skärsats justerbar 0,7 - 3 mm
1x kamma  3 mm
1x kamma 6 mm
1x kamma 9 mm
1x kamma 12 mm
1x rengöringsborste
1x skärsätt olja

Tillverkare "Moser"

Moser klippmaskin - professionell klippmaskin för husdjur

Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet "Made in Germany" - det är vad husdjursmärket Moser står För. Som en ledande europeisk tillverkare av djurklippare sätter MOSER standarden för innovativ, professionell Utrustning.

Först och främst är Mosers klippare intresserade av hälsan hos djurets hud och Päls. En konsekvent klippt päls underlättar inte bara den dagliga pälsvården, utan ökar också avsevärt välbefinnandet och ger ett välskött Utseende. Med en MOSER AnimalLine djurklippningsmaskin kan arbetet utföras enklare och framför allt snabbare än med saxar - för en jämnare och mer professionell Klippning.

MOSER AnimalLine djurklippare är kända för robusthet och lång Livslängd. Extremt behändigt och behagligt lätt är två andra viktiga egenskaper hos våra Maskiner. Särskilt för känsliga eller nervösa djur är det en välsignelse att klippas med MOSER AnimalLine med särskilt låg Ljudnivå. Vår servicekompetens och det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är mer än en handfull goda skäl för att klippa med MOSER AnimalLine!

Varför klippa med Moser klippare?

Det handlar i första hand om hälsan hos djurets hud och Päls. Med andra ord handlar det om hundens välbefinnande och Kroppsvård. Sedan handlar det förstås också om ett välskött Utseende. En konsekvent klippt päls är den dagliga Pälsvården. För detta arbete med hunden erbjuder Wahl Animal fantastiska Produkter: ergonomiska, smidiga och Utrymmessnåla. Perfekt för Hemmet.

Ljudnivå: 60 dB
Ursprung: Tyskland
Slagfrekvens: 5300 H/min
Driftsätt: Laddningsbart batteri
Djurart: Hund, Katt
Strömförsörjning: 230 Volt
Djurstorlek: Katter, mellanstora hundar

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


WAHL Ersättningsblad KM1854-7351 grovt
Wahl rakhuvud KM1854-7351 grovt för Arco, Adelar, Adore och många fler.Med Wahl klipphuvudet "Made in Germany" kan du enkelt utföra professionellt klipparbete.Wahl KM1854-7351 är tillverkad i Tyskland och passar perfekt till Moser Arco, Bravura, Wahl Adelar, Adore och många andra klippare. Den integrerade skärlängdsjusteringen gör det möjligt att stegvis justera skärsatsen från 0,7 till 3 mm. Den ursprungliga skärsatsen är precisionsslipad och tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Denna tillverkningsmetod ger rakhuvudet en extremt lång livslängd. Den räfflade profilen på baksidan garanterar optimal kylning av skärsatsen. På så sätt glider skärsetet lätt genom pälsen och garanterar ett exakt snitt. Tack vare den höga kvaliteten på tillverkningen kan klippbladet slipas om flera gånger.Skötselråd:För att rakhuvudet ska ha en optimal livslängd är det viktigt med regelbunden och korrekt skötsel. Rengör skärplattorna med en mjuk trasa eller borste. Se till att tandlägena är rena. För att förhindra korrosion när du använder desinfektionsmedel ska du torka rakhuvudet ordentligt.Efter torkning oljar du in klipphuvudena med klippolja. Klippbladen måste oljas före varje användning när klipphuvudet är monterat. Smörj in oljan var 5-10 minut medan du arbetar.Efter oljningen ska du låta maskinen gå på tomgång i några sekunder så att oljan kan spridas väl och inte överförs till djurets hår. Med rätt underhåll och skötsel kan rakhuvudenas hållbarhet ökas med upp till 20 %. Återställning kan också fördröjas.Översikt:Särskilt för detaljklippning och veterinärmedicinsk användning.Högkvalitativt utförandeTillverkad av rostfritt stål av hög kvalitetPrecisionsslipningExtremt lång livslängdKan slipas om flera gångerSkärlängden kan justeras i 3 steg från 0,7 - 3 mmKlippbredd ca. 46 mmPassar bl.a. till följande klippmaskiner:Moser ArcoMoser BravuraMoser ChromstyleWahl AdelarWahl AdoreWahl Super GroomErmila BellinaGenic Plus uvm.Leveransomfattning:1x Wahl ersättningsblad rakhuvud / skärset KM1854-7351 grov

596,85 kr*
st.
Moser Kam, rostfri-för Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro
Moser Kamma i rostfritt stål för alla vanliga WAHL och Moser maskiner. De rostfria redskapskammarna Moser / WAHL glider effektivt och snabbt genom pälsen och är särskilt robusta och hållbara. De smala tänderna i rostfritt stål på de rostfria kammarna glider, jämfört med konventionella plastkammar, utan ansträngning genom den redan klippta pälsen och säkerställer på så sätt ett jämnt klippresultat. Moser push-on-kammar kombineras bäst med 1,5 mm klipphuvuden för att uppnå ett optimalt klippresultat . Push-on-kammen sätts helt enkelt på rakhuvudet i önskad längd. Fast passform utan att glida. Ett särskilt färgsystem gör det lättare att snabbt välja rätt kamWAHL. För att uppnå önskad hårlängd ska håret alltid klippas med kammarna i tillväxtriktningen . En överblick: Kamm med tryckbar kupa med tänder av rostfritt stål Goda glidegenskaper. Färgkodning för enkel orientering. Särskilt hållbara. jämn finish sitter tätt på rakhuvudet för rakhuvuden med en bredd på 46 mm för Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro och Moser 1400 Moser push-on kammar finns i följande längder: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm Moser push-on kammar är lämpliga för: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro Komplett lista över kompatibla enheter från WAHL / Moser: Typ 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

257,40 kr*
WAHL Kamset i rostfritt stål för Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro
WAHL Kamm i rostfritt stål som kan tryckas på - 8 delar Med det här setet har du 8 olika push-on kammar till ditt förfogande. Från kort till lång, rätt fäste är redo för varje pälslängd med bara ett handtag. De ursprungliga WAHL push-on-kammarna av rostfritt stål är särskilt robusta och hållbara. Setet för alla fall! Kammor i rostfritt stål med färgkodning för att enkelt hitta storleken i en praktisk förvaringslåda. WAHL Kammor i rostfritt stål och en 0,8 mm (#30) klippningssats är en idealisk kombination och är idealiska för matt päls med samtidig möjlighet att bestämma klipplängden med kammarna! Känn dig fram till önskad klipplängd med hjälp av storlekarna på metallkammarna. Tack vare den enkla hanteringen genom att glida på de rostfria stålkammarna kan du enkelt och snabbt byta mellan storlekarna. För en tidsbesparande klippning och ett jämnt klippresultat upp till 25 mm. WAHL Push-on kammar i en överblick: Skärlängd för skärsatsen i millimeter + skärlängd för påtryckkammen i millimeter = uppnådd skärlängd! Kammensats i rostfritt stål med tryckbar kam Bättre glidning i håret (jämfört med konventionella push-on kammar). Färgsystem för enkel identifiering av kamstorlek Sofistikerad förvaringslåda Säker passform tack vare låsning på skärsatsen Mycket goda glidegenskaper tack vare smala metalltänder Mer formstabil än konventionella plastkammar som kan tryckas på Tidsbesparande klippning Jämnt klippresultat upp till 25 mm Passar för: WAHL SUPER Brudgummen WAHL Bravura WAHL Creativa Moser Adelar (Pro) Moser Arco (Pro) Moser 1400 Moser Rex Moser Räv Leveransens omfattning: 1x WAHL push-on kam rostfritt stål röd 3 mm 1x WAHL push-on kam rostfritt stål lila 6 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål blå 10 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål orange 13 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål gul 16 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål rosa 19 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål grön 22 mm 1x WAHL Push-on kam rostfritt stål ljusblå 25 mm 1x praktisk förvaringslåda i plast

526,62 kr*
st.
WAHL Blade Ice Cooling Spray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Cooling Spray 4in1 WAHL Blade Ice Spray kyler och rengör ditt rakhuvud på några sekunder. Använd WAHL Blade Ice Spray för att avlägsna pälsrester från klippaggregatet, för att kyla och olja klippaggregatet optimalt. Genom att använda 4in1-oljan under klippningen kan du enkelt ta bort den klippta pälsen från klippbladet för att få ett jämnt snitt. Blade Ice-sprayen minskar avsevärt friktionen på klipphuvudena , vilket leder till mindre värmeutveckling. Dina djur kommer att älska när det inte blir för varmt i skärsatsen. Den låga värmen tack vare kylsprayen minskar också avsevärt slitaget på klipphuvudet. Efter klippning kan Blade Ice Spray användas för att skydda bladet från korrosion. Blade Ice Spray är lämplig för alla märken av klippmaskiner. 4in1-sprayen ger: Direkt kylning Smörjning Rengöring Korrosionsskydd Användning: Spraya bara Blade Ice Spray på och vid sidan av knivuppsättningen med några minuters mellanrum efter och under klippningen på ett avstånd av cirka 10 cm. Resultat: Blade Ice Spray ger omedelbar kylning, oljning och rengöring av klipphuvudet. Korrosionsskyddet ger också minskat slitage på skärsatsen. Innehåll: 400 ml

Innehåll: 0.4 Liter (380,13 kr* / 1 Liter)

152,05 kr*
st.
WAHL Skärset Olja Special 200 ml
WAHL Clipper oil special 200 ml Oljan för klippmaskiner WAHL är lämplig för alla rörliga delar på och i klipphuvudet. Den här högkvalitativa oljan för klippmaskiner rengör och oljar din WAHL klipputrustning på ett tillförlitligt sätt och skyddar den även mot korrosion. Efter oljning kan lätta rostfläckar avlägsnas mycket snabbt. Denna specialolja är idealisk för klippare, professionella hårklippare och hårklippare före, under och efter klippning. Optimal skötsel utan att det blir för tröttsamt. En överblick: Olja för klipphuvud 200 ml Optimal vård utan att det blir för tröttsamt För klippare, skärsatser och klipphuvuden Före, under och efter klippning Innehåll: 200 ml

Innehåll: 0.2 Liter (1 345,50 kr* / 1 Liter)

269,10 kr*
st.
Moser / Wahl ersättningsbatteri för Adelar Pro, Arco Pro och Creativa
Moser / Wahl ersättningsbatteri för Adelar Pro, Arco Pro och CreativaKontinuerlig klippning i upp till 120 minuter med det kraftfulla standard litiumjonbatteriet.Det här standardbatteripaketet med litium-batteri från Moser / Wahl passar till de sladdlösa batteriklipparna Adelar Pro, Arco Pro och Creativa. Det utbytbara batteripaketet ger klipparen full kraft igen eller ger en längre batteritid som ett andra batteripaket.Översikt:För batteriklippare Adelar Pro, Arco Pro och Creativa120 min drifttid75 minuters laddningstidTillverkad i TysklandLeverans:1x Moser / Wahl ersättningsbatteri för Adelar Pro, Arco Pro och Creativa

468,09 kr*
st.
Moser / Wahl XXL ersättningsbatteri för Adelar Pro, Arco Pro och Creativa
Moser / Wahl xxl ersättningsbatteri för klippmaskin Adelar Pro, Arco Pro & CreativaEn ännu längre drifttid på upp till 180 minuter med det kraftfulla litiumjoners ersättningsbatteriet från Moser / Wahl.Detta xxl litiumjonbatteri passar till de batteridrivna batteriklipparna Adelar Pro, Arco Pro och Creativa lämplig. Det utbytbara batteriet ger din klippare full kraft igen och garanterar non-stop klippglädje upp till 180 minuter.Översikt:För batteriklippare Adelar Pro, Arco Pro och Creativa180 min drifttid120 min laddningstidLeverans:1x Moser / Wahl xxl ersättningsbatteri 1876-7000 för Adelar Pro, Arco Pro och Creativa

456,39 kr*
Moser Diamond Blade rakhuvud 1854-7023
Moser Diamond Blade rakhuvudMoser-skärset med högteknologisk ytfinish för en hårslipad skärförmåga med lång livslängd.Original Moser Diamond Blade rakhuvudet imponerar med en längre livslängd, högre hårdhet och en yta med mindre slitage tack vare den innovativa Diamond-Like Carbon-beläggningen med diamantliknande egenskaper. Den integrerade skärlängdsjusteringen gör det möjligt att stegvis justera skärsatsen från 0,7 till 3 mm. Tack vare den räfflade profilen glider klippbladet lätt genom pälsen och ger ett jämnt klippmönster. Mindre underhåll och 40 gånger mer motståndskraftig jämfört med konventionella skärsatser.Översikt:Högteknologisk ytfinish med hög hårdhet40x mer motståndskraftig jämfört med konventionella rakhuvudenExakt skärningsmönsterLång livslängdIntegrerad justering av skärlängden 0,7 - 3 mmSkärset i rostfritt stål som kräver lite underhållKlippkammens bredd: 46 mmPassar för dessa klippare:Moser RexMoser 1400Moser ArcoMoser Arco ProMoser ChromStyleMoser LiProErmila MotionWahl BravuraWahl AdelarWahl Adelar ProWahl AdoreWahl BerettoWahl CreativaWahl Super GroomTeknisk data:Skärsystem: Utbytbara skärsatserKlippkammens bredd: 46 mmSkärlängd: 0,7 / 1,4 / 1,8 / 2,5 / 3 mmAntal tänder: 26Material: rostfritt stålLeveransomfattning:1x 1854-7023 Moser Diamond Blade rakhuvud

690,49 kr*
st.