10 x 1 kg Haberfellner Vetemjöl typ 405 (DE) 480 (AT) universal
344,17 kr*
För närvarande ej i lager.
- Lämplig för alla recept
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Haberfellner Vetemjöl typ 405 / W 480 universal
Populärt hushållsmjöl som kan användas till alla matlagnings- och bakrecept.
Vädemjölet Haberfellner typ 405 (enligt tysk typografi) / W 480 (enligt österrikisk typografi) universal är en av klassikerna bland hushållsmjöl och kakmjöl. Vetemjölet kan användas i alla recept där du är osäker på vilket mjöl du ska använda - vanligt mjöl eller gryn. För vetemjölet används endast österrikiskt vete. Vädret är garanterat GMO-fritt och kontrolleras strikt med hjälp av bekämpningsmedel . Vetemjölet typ 405 / W 480 universal är idealisktför tillverkning av bakverk, kakor, pajer, kex, för att binda såser och för alla degar.
Vetemjöl typ 405 / W 480 universal på ett ögonblick:
- Lämplig för alla recept
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
- Typ 405 (enligt tysk typifiering)
- Typ W 480 (enligt typifiering i Österrike)
Egenskaper:
- Perfekt mjöl för ljusa, finporiga bakverk.
- Mest populära hushållsmjöl
- Goda bakningsegenskaper
- Längre hållbarhet än mörkt mjöl
- Mineralinnehåll 0,40g / 100g
Användning:
Klassiskt hushållsmjöl som lämpar sig för alla recept. Perfekt mjöl för kakor, fina bakverk, vitt bröd, för att binda såser och för degar, t.ex. choux-, svamp-, jäst- och shortcrustdegar.
Tips:
Om du vill tillaga dina bakverk hälsosammare och med ett högre näringsinnehåll och ändå inte avstå från de fluffiga och finporiga bakegenskaperna hos universellt vetemjöl typ 405 / W 480, blanda mjölet med ett mjöl med ett högre typnummer, t.ex. vetemjöl typ 500 / W 700 eller rågmjöl typ 997 / R 960.
Hållbarhet och förvaring:
Mjölet bör förvaras hemma på ett torrt, mörkt och svalt ställe om möjligt. Mjölet förvaras bäst i en lufttät behållare, t.ex. plastburkar, för att förhindra att insekter kommer in och för att mjölet inte ska ta emot lukter. Det rekommenderas inte heller att förvara mjölet bredvid diskmaskinen (fukt) eller ugnen (temperaturväxlingar).
Mjölets hållbarhet beror på typen av mjöl och korrekt förvaring. I princip har vitt mjöl en praktiskt taget obegränsad hållbarhet. Fullkornsmjölet blir snabbare lättfördärvligt på grund av dess höga fetthalt.
Innehåll:
10x 1 kg Haberfellner vetemjöl typ 405 / W 480 universal
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Kvalitet: | 100% naturliga ingredienser, GMO-fri |
Logga in
Haberfellner-mjöl erbjuder dig högsta kvalitet från Österrike, baserat på över 120 års tradition och toppmodern teknik. Med spannmål från regionala kontraktsbönder garanterar Haberfellner hållbar odling och fullständig spårbarhet. En imponerande variation av mjöl - från vetemjöl till dinkelmjöl till specialmjöl som pizzamjöl - säkerställer att du kan hitta rätt produkt för varje recept. Lita på den kompromisslösa kvaliteten och engagemanget hos detta traditionella företag och upplev hur Haberfellner-mjöl berikar ditt kök.
Tillverkarinformation
Ansvarig person