CEECOACH 1 Duo Set röd i korthet:


  • CEECOACH 1 Duo Set
  • Ingångsmodell för 2 användare
  • Trådlös kommunikation för 2 till 6 personer
  • Lämplig för utomhusbruk
  • Vatten- och dammtät
  • Simultan samtal genom Full-Duplex
  • Inte lämplig för Bluetooth-hörlurar!

CEECOACH 1 DUO - Startpaket för 2 användare

CEECOACH 1 är den idealiska WAHL för dem som inte behöver ett Bluetooth®-headset. Den är baserad på samma teknik som CEECOACH 1 och kan enkelt anslutas till andra generationens enheter med den senaste programvaran!

CEECOACH 1 garanterar bättre och effektivare ridträning. Den klassiska nybörjarmodellen är idealisk för ridelever och ridlärare för att göra ridträningen ännu effektivare. Med endast 3 knappar kan alla funktioner i apparaten kontrolleras och tack vare den vågformade designen kan CEECOACH 1 användas även med handskar och utan att titta.

CEECOACH 1-apparaterna är enkla och okomplicerade att använda. Alla enheter i CEECOACH-serien är kompatibla och kan anslutas till varandra. RollenLENZuweisung kan definieras för varje enhet, som moderator eller deltagare. Detta innebär att det inte finns några särskilda sändar- eller mottagaranordningar och att grupperna enkelt kan utökas. Full-duplex-tekniken möjliggör öppen kommunikation, så att dialogen alltid är öppen för moderator och deltagare. På så sätt kan båda sidor tala och lyssna samtidigt. Om två grupper tränar samtidigt kan CEECOACH-apparaterna användas samtidigt. Det får inte förekomma några överlappningar av frekvenser. Problemfri parallellträning är möjlig!

Med endast 3 knappar kan alla funktioner enkelt kontrolleras - även utan att titta på enheten. Den höga batteridelen ger upp till 10 timmars samtalstid och upp till 3 dagars standby-tid.

Ceecoach 1 Duo Set i en överblick:

  • Kompatibel med andra CEECOACH-modeller: Alla enheter i CEECOACH-serien kan anslutas till varandra.
  • flexible RolLENZuweisung: Varje enhet kan enkelt definieras som en moderator eller deltagare. Detta innebär att det inte finns några särskilda sändar- eller mottagaranordningar och att grupperna enkelt kan utökas.
  • Full duplex-teknik: Kommunikationen är alltid öppen för moderator och deltagare. Detta innebär att båda sidor kan tala och lyssna samtidigt.
  • Kan användas samtidigt: Om CEECOACH-enheterna är anslutna till varandra får det inte förekomma någon frekvensöverlappning. Därför kan flera grupper träna parallellt utan problem.
  • Enkel användning: Med endast 3 knappar kan alla funktioner kontrolleras - även utan att titta på apparaten.
  • Hög batteriprestanda: upp till 10 timmars samtalstid och upp till 3 dagars standby-tid.

Fördelar med CEECOACH 1 Duo Set:

  • Utmärkt röstkvalitet: CEECOACH säkerställer tydlig och begriplig kommunikation även vid starkt bakgrundsbrus och över långa avstånd.
  • Perfekt för idrottsskolor: perfekt träningsstöd för 2 till 6 personer.
  • Kabelheadset ingår
  • Färger: svart, silver, röd, rosé

Mått:

  • Mått (B x H x D): 75 x 50 x 24 mm
  • Vikt: 45 g

Specifikationer:

  • Antal användare: upp till 6 personer samtidigt
  • Hållare: Klipp kan knäppas i 90°-steg.
  • Belysning: flerfärgad LED
  • Samtalstid: upp till 10 timmar*
  • Standby-tid: upp till 3 dagar*
  • Driftstemperatur: -10 °C till 45 °C
  • Skyddsklass: stänkskydd, dammskydd, stötskydd
  • Profiler som stöds: HFP, A2DP
  • Strömförsörjning: Litiumjonbatteri
  • Laddningstid: ca 4 timmar*
  • Anslutning för headset: 3,5 mm jack
  • Anslutningsladdare: standard micro USB

*Avvikelser är möjliga beroende på användning.

Leveransens omfattning:

2x CEECOACH
2x clip hållare
2x stereoheadset med CEECOACH logotyp
2x USB-laddkabel
1x dubbel USB-adapter
1x snabbstartguide

Tillverkare "CEECOACH"

CEECOACH - smartly connected

CEECOACH - Kommunikationssystem för sport och Fritid. Håll kontakten, helt utan att röra vid Varandra.

De innovativa kommunikationssystemen från CEECOACH kopplar samman ryttare och friluftsutövare även där det inte finns några Nätverk. Med förstklassig röstkvalitet, enkel användning och den senaste Bluetooth®-tekniken säkerställer de mer framgångsrik träning, bättre samordning med varandra och större säkerhet för hela Gruppen.

Egenskaper: Smutsavvisande, Vattenavstötande
Driftsätt: Laddningsbart batteri

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


CEECOACH Väska
CEECOACH förvaringsväska Transportväskan för upp till fyra CEECOACH-enheter erbjuder tillräckligt med utrymme för ytterligare tillbehör och garanterar en säker och väl vadderad transport. Den här praktiska transport- och förvaringsväskan är tillverkad av slitstarkt, tvättbart material. Den har tillräckligt med utrymme för högst fyra CEECOACH-enheter plus tillbehör. Väskan har två justerbara fack, en dragkedja och ett bärhandtag för säker transport. Väska för Ceecoach-utrustning på ett ögonblick: mycket lätt att rengöraSärskilt robusta.tillräckligt med utrymmesäker transport Leveransens omfattning: 1x förvaringsväska med dragkedja och bärhandtag(leverans utan innehåll)

584,09 kr*
st.
CEECOACH Headset Standard
CEECOACH Stereoheadset Standard för CEECOACH 1 och 2-enheter Sportheadset med optimalt grepp och god komfort tack vare kroken på öronproppen. Dessa enkla stereoheadset är speciellt tillverkade för CEECOACH. CEECOACH Stereo Headset har en diskret in-ear-design med optimal komfort. Tack vare den ergonomiska passformen, som ligger i nivå med örat, kan du enkelt bära den i örat hela dagen och njuta av komforten. Det finns 2 öronproppsfästen och ett kabelklämma. CEECOACH Headset Headset är mycket lätt och bekvämt att bära. Utmärkt ljud och mycket mångsidig att använda. CEECOACH Standard Headset har en 3,5 mm jackplugg, som är särskilt övertygande med två fördelar: Njut av samtal och musik med ett utmärkt ljud. Dessutom kan du använda sporthörlurarna med praktiskt taget vilken enhet som helst: Bärbar dator, MP3-spelare, mobiltelefon. Alla enheter som kan användas med en 3,5 mm jackplugg. Stereoljud av högsta kvalitet. Under långa träningstimmar ger headsetet en utmärkt ljudkvalitet som garanterar klarhet i kommunikationen. Tack vare den integrerade mikrofonens full-duplex-teknik är det möjligt att lyssna och tala samtidigt, vilket gör det möjligt att kommunicera med tränaren eller andra medlemmar i gruppen. Headset Standard i en överblick: Headset för CEECOACH 1 eller CEECOACH 2med CEECOACH-logotypIntegrerad mikrofon.låg viktmed kabelklämmaoptimal bärkomfortSärskilt lämplig för aktiv sport.enastående ljudkvalitetrörelsefrihet tack vare de ergonomiska hörlurarnalämplig för alla enheter med 3,5 mm jackfärg: svart Tekniska data: Kabellängd: 120 cmvikt: 21,5gjack 3,5 mm Leveransens omfattning: 1x stereoheadset standard med CEECOACH-logotyp1x kabelklämma2x olika fästen

339,33 kr*
st.
Bältesklämma för CEECOACH
CEECOACH ersättningsbältesklämma Bältesklämma (reservdel) för att glida på CEECOACH-apparaten och fästa den på bältet. Leveransens omfattning: 1x bältesklämma

58,41 kr*
st.
CEECOACH Mono Headset med öronkrok
CEECOACH Headset med monokabel för CEECOACH 1 och 2-enheter CEECOACH Mono Headset med öronkrok, mikrofon och kabel för optimal komfort och ett ojämförligt ljud. Det nya monoheadsetet som är speciellt utformat för CEECOACH har en särskilt bra komfort tack vare den ergonomiska öronkroken. Mikrofonbommen säkerställer särskilt hög talkvalitet och dämpning av omgivande buller. Om du bär headsetet på bara ett öra kan du fortfarande höra din omgivning mycket väl med optimal talkvalitet. Tack vare det vanliga 3,5 mm-uttaget kan det här headsetet enkelt anslutas och fungerar utan att ändra några andra parametrar. Under långa träningstimmar ger headsetet en utmärkt ljudkvalitet som garanterar klarhet i kommunikationen. Tack vare den integrerade mikrofonens full-duplex-teknik är det möjligt att lyssna och tala samtidigt, vilket gör det möjligt att kommunicera med tränaren eller andra medlemmar i gruppen. Monoheadset i en överblick: Headset med monokabel för CEECOACH 1 eller CEECOACH 2med CEECOACH-logotypIntegrerad mikrofon.låg viktoptimal bärkomfortSärskilt lämplig för aktiv sport.Bättre uppfattning av omgivande ljud, eftersom ett öra är helt fritt.enastående ljudkvalitetlämplig för alla enheter med 3,5 mm jackfärg: svart Tekniska data: Kabellängd: 120 cmvikt: 21,5gjack 3,5 mm Leveransens omfattning: 1x CEECOACH monokabel headset1x kabelklämma

268,05 kr*
st.
CEECOACH Headset med öronkrok
CEECOACH stereoheadset för CEECOACH 1 och 2 enheter Särskilt säker passform under sport tack vare de fasta, välsittande öronstyckena. CEECOACH stereohörlurar är dina nya följeslagare när du vill ta din träning till nästa nivå. Dessa CEECOACH stereoheadset har en speciell design med öronkrokar som garanterar ett särskilt bra grepp. Därför är dessa sporthörlurar särskilt lämpliga för aktiva sporter som t.ex. ridning. Tack vare den låga vikten är de bekväma att bära och garanterar att de inte gör ont eller faller ut. Dessutom är hörlurarna utrustade med en mikrofon för eventuella frågor från rideleverna. Bekvämt att bära + bra ljudkvalitet! Headset med hörlurar i en överblick: Headset för CEECOACH 1 eller CEECOACH 2med CEECOACH-logotypIntegrerad mikrofon.låg viktmed kabelklämmaoptimal bärkomfortbra ljudkvalitetSärskilt lämplig för aktiv sport.färg: svart Tekniska data: Kabellängd: 120 cmvikt: 21,5gjack 3,5 mm Leveransens omfattning: 1x headset med hörlur (stereo).

339,33 kr*
st.