BUSSE Skjorta MAGDA TECH, långärmad XS navy i korthet:


busse skjorta magda tech, lång -arm -midja, lätt långsluten skjorta för optimal rörelsefrihet

bussskjorta Magda Tech, Langarm är en midja, lätt långärmad skjorta i en sportig, feminin design, tillverkad av funktionellt material av hög kvalitet. Det erbjuder den optimala blandningen av stil och prestanda för ryttare.

Skjortan har en cirkulär halsringning och en logotillstämpel på sidan av klavikeln. Flatlock -suturer minskar fula tandvård och skrubb.

busse -skjortan Magda Tech, Langarm har funktionellt material med stretcheffekt, som erbjuder perfekt rörelse komfort och fukttransport för en behaglig torr känsla på huden. Laserskuren på ärmarna, på halsen, på sidorna säkerställer särskilt effektiv ventilation med sportig prestanda. Skjortan består av 88% polyester och 12% Elasthan.

Översikt:

  • Midjan, lätt långsignerad skjorta
  • Funktionellt material med stretcheffekt
  • Material: 88% polyester, 12% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 88% polyester, 12% Elasthan

leveransomfång:

1x bussskjorta Magda Tech, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussskjorta Magda Tech, Langarm?
Bussens skjorta Magda Tech, Langarm är en midja, lätt lång skjorta med funktionellt material som erbjuder perfekt perfekt Rörelse komfort och fukttransport. Den består av 88% polyester och 12% elastan.

för vem är bussens skjorta Magda Tech, lång arm särskilt lämplig?
Bussens skjorta Magda Tech, lång arm är idealisk för ryttare som letar efter en snygg och effektiv skjorta, Rörelsens komfort och frihet erbjuder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.