BUSSE Skjorta LIA TECH XS navy i korthet:


busse skjorta lia tech - Tailationation kort från för valfri fri fristag

bussskjorta lia tech är en midja kortärmad skjorta i en sportig, feminin design, tillverkad av högkvalitativt funktionellt material. Det erbjuder den optimala blandningen av stil och prestanda för ryttare.

Skjortan har en kort stand-up-krage med en elegant, grå höjdfäste och en dragkedja. En blank rinestonlogotypapplikation på vänster ärm och en logotyp prydnadstejp på sidorna och på kragen ger skjortan en extra stilfaktor.

bussar skjorta lia tech har flatlock -sömmar som minskar fula exploatering. Det funktionella materialet med stretcheffekt erbjuder perfekt rörelse komfort och fukttransport för en behaglig torr känsla på huden. Laserskuren på sidorna och i övre ryggområdet säkerställer särskilt effektiv ventilation med sportig prestanda. Skjortan består av 88% polyester och 12% Elasthan.

Översikt:

  • Midja kortärmad skjorta
  • Funktionellt material med stretcheffekt
  • Material: 88% polyester, 12% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 88% polyester, 12% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar skjorta lia tech

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussens skjorta lia tech?
Bussens skjorta lia tech är en midja kortärmad skjorta med funktionellt material som erbjuder perfekt rörelse komfort och fukttransport. Den består av 88% polyester och 12% elastan.

för vem är bussarna skjorta lia tech särskilt lämplig?
Bussens skjorta lia tech är idealisk för ryttare som letar efter en snygg och effektiv skjorta som erbjuder både komfort och frihet för rörelse.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.