BUSSE Ridtights AIRY II 34 grå i korthet:


busse reit -ethts airy ii - sportig, lätt och perfekt för sommaren

busse reit-ethts Airy II är sportiga ridkonst tillverkade av superljus funktionellt material med moderna nätinsatser, idealiska för sommaren. De är särskilt lämpliga för ryttare som inte vill kompromissa med komforten i varmt väder.

Utformningen av byxorna är diskret chic med en sportsömguide. Den har en perfekt placerad smarttelefonväska med blixtlås i skinkan och elastiska, luftpermeabla nätinsatser på utsidan längs kalvarna och på låren. En strasslogo på sidan av höger lår ger en extra fashionabel accent.

busse reit-ethts airy II erbjuder en sportig kroppshap, ett brett elastiskt midjeband och en elastisk benänd. De är gjorda av ett extra ljus, mycket elastiskt funktionellt material som säkerställer maximal rörelsefrihet. Byxorna har en glidgrepp-3/4-beslag gjord av silikonprofil och består av 76% nylon och 24% Elasthan. Den är tvättbar på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Sportiga ridlampor gjorda av superljusfunktionellt material
  • Diskret elegant design med nätinsatser
  • Smarttelefonpåse med dragkedja
  • Sporty Body Shape Cut
  • Icke-halkgrepp-3/4-trim gjord av silikonprofil
  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x busse reit-etts airy ii

faq

Vilka specialegenskaper busse reit-ethts airy II?
Busse reit-ethts airy II är sportiga ridljus gjorda av superljus funktionellt material. Den har en smarttelefonficka, nätinsatser och en sportig bodyform. Det består av ett mycket elastiskt funktionellt material och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

för vem är bussarna Reit-Ethts Airy II särskilt lämplig?
Busse Reit-ethts Airy II är det perfekta valet för åkare som inte kompromissar med varmt väder. Ditt superlätt, mycket elastiska funktionellt material erbjuder maximal rörelsefrihet och andningsförmåga, vilket gör det till ett idealiskt val för intensiva träningsdagar på sommaren.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Jacka FLY XS grå
Färg: grå | Storlek: XS
bussjacka Fly-Innovative, Airy, Light Insect Defense Jacket bussejackan fluga är en innovativ, luftig, lätt insektsförsvarsjacka, som möjliggör ostörd utomhusprestanda även i den varma flugan, myggan och bromsens högsäsong. Det är det ideala valet för ryttare som letar efter en effektiv och bekväm lösning för insektsförsvar under utomhusaktiviteter. Den här jackan, särskilt för ryttare, erbjuder en 2-vägs huvudströmstängning med hem och sadelskydd för att skydda läderet. Den har en reglerande huva som möjliggör partiellt försvar i ansiktet vid behov, två rymliga blixtlåsar erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme för smarttelefonen och små förlust små delar och ärmar med något elastiska Lycra®-buntar. busse jacka flue är en sportig feminin nätverksjacka med glänsande konturinsatser i midjan, den största entusiasmen och huven. Det är tillverkat av trevligt mjukt nätverksmaterial, vilket är lätt att koppla av på huden. Materialet I är 100% av polyester, nätverkstyg och material II är 100% nylon, vävt. Översikt: Innovativ, luftig insektsförsvarsjacka Funktioner speciellt för ryttare Sporty-feminin nätverksjacka Material I: 100% polyester, nätverkstyg Tekniska data: Material I: 100% polyester, nätverkstyg Material II: 100% nylon, vävd leveransomfång: 1x bussjacka flyger faq Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Fly? Bussar Jacket Fly är en innovativ, luftig insektsförsvarsjacka som erbjuder specialfunktioner för ryttare. Det är en sportig, feminin nätverksjacka och består av material I: 100% polyester, nätverkstyg och material II: 100% nylon, vävd. för vem är bussjackan fluga särskilt lämplig? Busse Jacket Fly är det perfekta valet för ryttare som letar efter en effektiv och bekväm lösning för insektsförsvar under utomhusaktiviteter.

1 153,85 kr*