Sadelställ + hållare för under sadel svart i korthet:


tak och sadelpadhållare - extra stabil modell för filtar och sadelkuddar

tak- och sadelpadhållaren är en extra stabil modell som var speciellt utvecklad för att lagra filtar och sadelkuddar för sadel och hästar effektivt. Denna ägare, utrustad med justerbara konsoler, möjliggör organiserad och säker lagring.

Den har 5 konsoler för sadeldokument och 4 fästen för din hästduk. Denna funktionella och praktiska hållare maximerar lagringsutrymmet och håller din utrustning till hands.

Tak- och sadelpadhållaren är särskilt lämplig för ryttare och stabila ägare som letar efter en effektiv och ordnad lösning för att lagra dina hästtak och sadelkuddar. Den är gjord av robusta metallrör med pulverbeläggning, vilket ger den ytterligare stabilitet och hållbarhet.

Översikt:

  • Extra stabil modell med justerbara konsoler
  • 5 konsoler för sadeldokument och 4 fästen för hästhanddukar
  • Robusta metallrör med pulverbeläggning

Tekniska data:

  • Material: Metallrör med pulverbeläggning
  • 5 konsoler för sadeldokument
  • 4 Fästen för hästhanddukar

leveransomfång:

1x tak- och sadelpadhållare

faq

Vilken funktion uppfyller taket och sadelpadhållaren?
Tak- och sadelpadhållaren var speciellt utvecklad för att hålla filtar och sadelkuddar för sadel och hästar effektivt. Den har justerbara konsoler, 5 konsoler för sadelkuddar och 4 fästen för hästhanddukar.

för vem är tak- och sadelpadhållaren särskilt lämplig?
Tak- och sadelpadhållaren är särskilt lämplig för ryttare och stabila ägare som letar efter en effektiv och organiserad lösning för att lagra ditt hästtak och sadelkuddar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.