Leimüller Speltskal 8 kg i korthet:


  • Optimal som strömedel för värpande bon
  • Absorberar bättre än halm, hö eller löv
  • Strö för att lägga ut bon
  • Obegränsad hållbarhetstid

Leimüller Speltskal

Speltskal är ett naturligt strömedel för höns, hästar och boskap.

Speltskal är ett populärt strömedel för att lägga boet i ladugården för många djurägare. Speltskalet är en del av speltörat. Under skörden och den efterföljande skalningen avlägsnas skalet från speltkornet. Speltskal är dammfria och lämpar sig utmärkt som strö för stora och små djurtack vare sin uppsugningsförmåga.

Den här behändiga påsen på 8 kg kan bäras runt utan problem och skalen sprider sig utmärkt i alla hörn av hönshuset eller häststallet. I motsats till hö eller halm bildas varken bon, mattor eller klumpar i ett hönsnäste. Det är därför lätt att städa upp med dinkel. Med en liten spade kan man städa upp allting på ett bra sätt.

Hönsägare är mycket entusiastiska över dinkel som strö i hönshuset, eftersom hönsen på vintern, när djuren är mycket i hönshuset, också har något att leta efter/hacka på. Det finns alltid korn som gömmer sig i skalen och som vill bli hittade och är mycket populära.

Om en häst gnager på några skal är det inget problem. På grund av den höga mängden råfiber och den låga energinivån är speltskal mer strukturerat än havre och erbjuds även till hästar med allergier eller tunga fötter. Speltskal är extremt mättande och uppmuntrar till lång tuggtid. I stora mängder kan det dock belasta mage och tarmar.

Speltskal i en överblick:

  • Optimal som strömedel för värphönsbon och stallar för smådjur.
  • Rengjord och dammfri
  • Absorberar bättre än halm, hö eller löv
  • Fri från konstgjorda färgämnen, lukter, aromer och konserveringsmedel
  • Lukt: kryddig, brödliknande

Sammansättning:

100 % speltskal

Förvaring:

Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

Om tillverkaren: Leimüller - ett familjeföretag med tradition och kvalitetsstandarder.

Vi är ett familjeföretag. Vi kännetecknas av ett motiverat team som utför sitt arbete på ett kompetent och hjälpsamt sätt. Vårt arbetssätt är snyggt, noggrant och pålitligt. Vi lägger stor vikt vid en vänlig och humoristisk ton så att det roliga i vårt arbete når fram till våra kunder.

Kvaliteten på vårt enstaka foder är särskilt viktig för oss. Årliga certifieringar och ständiga interna förbättringsprocesser säkerställer denna kvalitet. Vi är certifierade enligt AMA:s kvalitetsstämpel (pastus+), QS, BIO och GMO-fri produktion. De inhemska råvarorna får vi från regionen.

Vi har hållit vårt namn i ära sedan 1609. Leimüller står för noggrant utvalda råvaror. Den enda matningen produceras genom flera rengöringar och skonsam bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och vår kvalitetskontroll leder till framgång.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Kvalitet: GMO-fri
Struktur: fullkorn
Djurart: Fjäderfä, Gris, Häst, Nötkreatur, Ponny

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


17 maj 2021 10:23

Pula di farro

Oggetto arrivato in breve tempo, prodotto pulito, ECCEZZIONALE, grazie. Ritornerrmo certamente. Saluti.