BUSSE Skjorta ELLI TECH XS grå i korthet:


buss skjorta Elli Tech - Light Winged hylsa skjorta i en sportig design

bussskjorta Elli Tech är en lätt bevingad ärmskjorta i en sportig design, som är tillverkad av funktionellt material av hög kvalitet. Det erbjuder optimal rörelse och bär komfort när man rider och är det perfekta valet för aktiva ryttare.

Denna bevingade ärmskjorta, speciellt utvecklad för ryttare, består av ett snabbt torrt, mjukt 4-vägs stretchfunktionellt material. Den har luftigt, randigt nätväv i det övre ryggområdet för alltid optimala bärande änglar med sportig prestanda. Dessutom minskar flatlock -suturerna fula utomhus och skrubb.

bussskjorta Elli Tech presenterar sig med en V-ringning, strassdécor på vänster bröst och konturer sömmar för en feminin look. Den består av material I: 88% polyester, 12% elastan och material II: 88% polyester, 12% elastan.

Översikt:

  • Lättving ärmar i sportig design
  • Mjuktorkning, mjuk 4-vägssträngsfunktionsmaterial
  • Funktioner speciellt för ryttare
  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan

Tekniska data:

  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan
  • Material II: 88% polyester, 12% Elasthan

leveransomfång:

1x bussskjorta Elli Tech

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussens skjorta Elli Tech?
Skjorta Elli Tech-bussen är en lätt vingad ärmskjorta gjord av högkvalitativt funktionsmaterial som skydda den känsliga huden från Summer utomhuspåverkan. Det erbjuder funktioner speciellt för ryttare och består av material I: 88% polyester, 12% Elasthan.

för vem är bussens skjorta Elli Tech särskilt lämplig?
Bussens skjorta Elli Tech är det perfekta valet för aktiva åkare som letar efter ridkomfort i något väder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.