BUSSE RIO filtväska 65x38x52 grå/grå i korthet:


busse takväska rio - rymlig och praktisk förvaringväska för hästtillbehör

busse takväska Rio är en extremt rymlig förvaringspåse som designades särskilt för hästtak, sadelkuddar och liknande föremål. Deras huvudfunktion är att lagra dessa artiklar säkert och tydligt och underlätta transport.

Takfickan erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Det har handtag på två sidor som underlättar transporten. Dessutom har hon ett infogningsfack med ett visningsfönster för märkning/märkning, vilket ytterligare gör det enklare att organisera dina artiklar.

busstakväskan Rio kan fyllas optimalt med din tvåvägs-YKK ® UP> zip. Denna funktion möjliggör enkel hantering och snabb åtkomst till dina artiklar.

Väskan är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial som säkerställer hållbarhet och enkel rengöring. En nätverksinsats säkerställer idealisk ventilation och förhindrar därmed bildning av kondens och mögel.

Översikt:

  • Mycket rymlig förvaringspåse för hästtak, sadelkuddar etc.
  • Idealisk för lagring och transport
  • Handtag på två sidor
  • Infoga ämne med ett visningsfönster för märkning/märkning
  • Optimal fyllning med tvåvägs-YKK ® up> zip
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Idealisk ventilation genom nätverksanvändning

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Ventilation: Nätverksinsats
  • Stängning: Tvåvägs-YKK ® - up> Zipper

leveransomfång:

1x bussar takväska rio

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussakfickan Rio?
Bussens takficka Rio erbjuder en mycket rymlig förvaringspåse med handtag på två sidor, ett infogningsfack med ett visningsfönster, En tvåvägs YKK ® - up> zip för optimal fyllning är tillverkad av stabilt, lättvårdspolyestermaterial och har ett nätverksinsats för idealisk ventilation.

för vem är bussarna takpåse rio särskilt lämplig?
Bussens takficka rio är perfekt för hästägare och sjuksköterskor som har en effektiv och praktisk lösning för förvaring och transport av hästtak och sök efter liknande artiklar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.