BUSSE ridtights TORNIO-WINTER 34 grå/grå i korthet:


busse reit-ethts Tornio-Winter-cuddly värme med maximal rörelsefrihet

Busse REIT-ethts Tornio-Winter är mysiga, varma strumpbyxor som erbjuder maximal rörelsefrihet utan någon skurpotential. Dessa ridning är det perfekta valet för ryttare som inte vill göra utan komfort och prestanda även i kallt väder.

Den speciella designen av ridlamporna innehåller en insatsficka fäst vid sidan av vänster lår i smarttelefonformatet och kontrastfärgade sömmar. Med deras klassiska Body Hape -snitt, den breda elastiska federationen och den elastiska benänden garanterar du en utmärkt passform och hög komfort.

busse reit-ethts Tornio-Winter består av hållbart, varmt funktionellt material med en borstad inuti för en behaglig mjuk passform och kallt skydd. De säkerställer maximal rörelsefrihet och har ett glidande grepp full lager gjord av silikonprofil. Materialet består av 68% nylon och 32% elastan och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Mysiga varma strumpbyxor med maximal rörelsefrihet
  • Infoga påse i smartphone-format och kontrastfärgade sömmar
  • Klassisk kroppsform, bred elastisk federation, elastisk benänd
  • Hårkläder, varmt funktionellt material med borstat inuti
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 68% nylon, 32% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 68% nylon, 32% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar reit-eithts Tornio-Winter

faq

Vilka specialegenskaper är bussarna till REIT-ETHTS Tornio-Winter-erbjudande?
Bussen REIT-ETHTS Tornio-Winter är mysiga, varma tights som erbjuder maximal rörelsefrihet utan någon rörelse utan någon rörelse skrämmande potential. Du har en sidficka för smarttelefonen, kontrastfärgade sömmar, en klassisk kroppsform, en bred elastisk federation och en elastisk benänd. De består av hållbart, varmt funktionellt material med en borstad inuti och ett glidande grepp full lager gjord av silikonprofil. De består av 68% nylon och 32% Elasthan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna Reit-Ethts Tornio-Winter särskilt lämplig?
Bussen REIT-ETHTS Tornio-Winter är det perfekta valet för ryttare som inte är uppe i kallt väder Vill göra utan komfort och prestanda. De erbjuder maximal rörelsefrihet och varm komfort, idealisk för vinterns ridutflykter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.