BUSSE öronkåpa CALM II FULL svart i korthet:


busse ear hood calma II - högkvalitativ fluga och brusskydd

busse ear hood calm II är en oumbärlig följeslagare för hästar som spelar en dubbel roll: det skyddar mot irriterande flugor och dämpningar. Den består av nära meshed virkad, andbar bomull med en textiltrim som erbjuder komfort och hållbarhet.

En speciell fördel med denna öronhuva är de stängda öronen gjorda av syntetiskt gummi, som säkerställer maximal brusisolering. Dessutom säkerställer den breda kontaktytan i nacken huven pålitligt under tränsen, så att den sitter säkert även med aktiva rörelser.

busse öronhuven lugn II är dekorerad med en elegant, ljud-i-ton prydnadsladd, vilket ger den ett chic, snyggt utseende. Det finns i svart och marinblå i färgerna och passar därför varje ridutrustning.

Översikt:

  • Elegant flus- och brusskydd av virkad, andbar bomull med textilbeslag
  • Slutna öron gjorda av syntetiskt gummi för maximal brusisolering
  • Bred kontaktytan i nacken för säker fixering under tränsen
  • Elegant dekorativ sladdton-i-ton
  • Finns i färgerna svart och marinblå
  • Storlek: WB

Tekniska data:

  • Material: virkad bomull, textilbeslag, syntetiskt gummi
  • Färger: Svart, marinblå
  • Storlek: WB

leveransomfång:

1x bussar öronhuven lugn II

faq

Vilka speciella egenskaper lugnar bussarna öronhuven II?
Busörshuven lugn II är en elegant fluga och brusskydd gjord av snäv meshed, andningsaktiv bomull med textil beslag. Den har stängda öron gjorda av syntetiskt gummi för maximal brusisolering och en bred kontaktyta i nacken för säker fixering under tränsen. En elegant dekorativ sladd ton-i-ton ger henne en snygg look.

för vem är bussörhuven lugn II särskilt lämplig?
Busörshuven Calm II är särskilt lämplig för hästar som är känsliga för flugor och ljud, och för ryttare som en Effektivt skydd och elegant ridutrustning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.