Smörmaskin FJ 100C, elektrisk i korthet:


  • Elektrisk smörmaskin för direktmarknadsföring
  • Kraftfull motor 1500 W / 230 V
  • Färdigt smör på 20-40 minuter
  • Automatiskt säkerhetsstopp för att förhindra olyckor
  • Material: rostfritt stål - lätt att rengöra och hygieniskt

Smörmaskin FJ 100C, elektrisk

Smörmaskinen Milky FJ 100 C är idealisk för professionell och halvprofessionell användning. Den elektriska smörmaskinen kan bearbeta 15-50 liter grädde/vispad grädde på 20-40 minuter.

Gräddbehållaren i rostfritt stål på 100 liter fylls med 15-50 liter grädde för processen, men inte mer än upp till omrörarens axel. Beroende på gräddens temperatur och fetthalt tar det 20-40 minuter för en smörkvarn att göra en karteringsprocess.  Det praktiska visningsfönstret gör det enkelt att hålla ett öga på utvecklingen. Det automatiska säkerhetsstoppet förhindrar olyckor om locket öppnas under drift. Den exceptionellt kraftfulla 1100 W, 230V-motorn gör att du kan ställa in kortare eller längre smörningstider med hjälp av hastighetskontrollen. Kärnmjölken kan lätt tappas av i slutet med den separata avloppskranen, varefter smöret tvättas och den högkvalitativa produkten är klar.

Översikt:

  • Kraftfull smörmaskin FJ 100 / C, elektrisk
  • Med hastighetsreglering
  • Kontrollelement med informationsdisplay
  • Kraftfull motor för professionell direktmarknadsföring
  • En smörjningsprocess tar mellan 20 och 40 minuter.
  • Synlig kontrollpanel för övervakning av processen
  • Automatiskt säkerhetsstopp
  • Avtagbar omrörare i rostfritt stål
  • Smörtank i rostfritt stål av hög kvalitet
  • Avloppskran för kärnmjölk i rostfritt stål
  • Lätt att rengöra + hygienisk

Användning:

  1. Beredningen av grädden är avgörande för smörproduktionen, eftersom den påverkar smörets smak, arom och kvalitet. Helst används 2-3 dagar gammal grädde som lagras vid 5 °C-8 °C (sommartid) eller 8 °C-10 °C (vintertid). Det kan antingen bearbetas direkt med en smörmaskin eller pastöriseras före bearbetningen. Vi rekommenderar pastörisering med en pastöriseringsapparat.

  2. Den förkylda grädden värms på nytt till en temperatur på 12-14 °C. Smörmaskinens gräddbehållare får inte fyllas mer än upp till omröraren. Ju längre tid som går åt för att röra om, desto bättre blir kvaliteten på slutprodukten. Smöret är klart på 20-40 minuter, beroende på hastigheten. 3.

  3. Kärnmjölken kan avlägsnas via avloppskranen. Därefter tvättas smöret med kallt vatten, knådas i delar med våta händer och tvättas om och om igen tills den sista smältan har runnit ut. Portionerna fylls i fuktiga smörformar och se till att det inte finns några lufthål. De enskilda smörportionerna kyls sedan ner och slås ut ur smörmodellerna.

Teknisk data:

  • Drift: Elektrisk
  • Spänning: 230 V
  • Processtid: 20-40 minuter.
  • Procentandel smör från grädde: 32 - 42
  • Gräddtemperatur: 12-15 °C
  • Effekt: 1 500 W
  • Material: Rostfritt stål
  • Behållare för grädde: 105 l
  • Min./max. påfyllningskapacitet: 22 / 50 L
  • Hastighetsinställningar: 50 till 130 varv per minut
  • Nettovikt: 68 kg
  • Artikelmått (LxBxH): 90 x 52 x 65 cm
  • Förpackningsmått (LxBxH): 100 x 80 x 80 cm

Leveransomfattning:

1x Smörmaskin FJ 100C, elektrisk

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.