info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Fjäderfävoljär


Filter

Voljär för fjäderfä - ditt hem för glada kycklingar

Välkommen till agrarzone.de, din expert på högkvalitativa produkter för artriktig hållning av boskap och smådjur. I vår kategori för fjäderfävoljärer hittar du allt du behöver för att hålla dina kycklingar i en artanpassad miljö. Från rymliga hönshus och utvalda tillbehör till säkra voljärer - vi har allt du behöver för att ge dina befjädrade vänner ett lyckligt hem.

Voljär - säkerhet och frihet för dina höns

Som hönsägare är det viktigt för oss att våra djur kan leva både tryggt och fritt. Våra voljärer erbjuder just detta - en skyddad miljö med gott om utrymme för att springa, skrapa och flyga. Tack vare högkvalitativa material och robust konstruktion garanterar vi bästa kvalitet och hållbarhet. Dina höns kommer att älska att kunna röra sig fritt i sin voljär samtidigt som de är skyddade från rovdjur.

Voljär för fjäderfä - rätt voljär för varje krav

På agrarzone.de hittar du ett stort urval av voljärer för fjäderfä som uppfyller olika krav. Oavsett om du behöver en liten voljär för din egen trädgård eller ett större skjul för professionell fjäderfähållning - du hittar vad du letar efter här. Våra produkter finns i olika storlekar och utföranden, så det finns en passande voljär för alla krav. Vi lägger också stor vikt vid en attraktiv design så att voljären smälter in perfekt i din trädgård eller gård.

Voljär - högkvalitativa tillbehör för ännu mer komfort

För att ge dina kycklingar en mysig vistelse erbjuder vi även högkvalitativa tillbehör till din voljär. Upptäck till exempel praktiska utfodrings- och vattensystem som gör det enkelt att ta hand om dina djur. Du hittar också användbara tillbehör som värpreden, sittpinnar och skyddskåpor för att ytterligare öka komforten och säkerheten för dina kycklingar. Med vårt omfattande utbud av tillbehör kan du utrusta din voljär optimalt och ge dina djur ett ännu bättre liv.

Voljär för fjäderfä - kvalitet och service från agrarzone.de

På agrarzone.de är kvalitet och kundnöjdhet våra högsta prioriteringar. Vi väljer våra produkter noggrant och tar hänsyn till de högsta standarderna så att du som djurägare får den bästa kvaliteten. Vi erbjuder också omfattande kundservice och svarar gärna på alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Vårt team av experter kommer gärna att ge dig råd och hjälpa dig att hitta den perfekta voljären för dina behov. Beställ din voljär nu på agrarzone.de och skapa ett lyckligt hem för dina höns!

FAQ - Vanliga frågor om voljärer för fjäderfä

Fråga 1: Varför är en voljär viktig för mina kycklingar?

Svar: En voljär ger inte bara dina kycklingar tillräckligt med utrymme för att röra sig, utan skyddar dem också från rovdjur och andra faror. Voljären möjliggör också arttypiska beteenden, som att skrapa och flyga, vilket är viktigt för dina djurs välbefinnande.

Fråga 2: Hur stor bör en voljär för fjäderfän vara?

Svar: Voljärens storlek beror på antalet kycklingar. En tumregel är att det bör finnas minst 1-2 kvadratmeter per höna. Ju mer utrymme du kan erbjuda dina kycklingar, desto bättre.

Fråga 3: Vilka tillbehör är användbara för en voljär?

Svar: Förutom själva voljären finns det andra praktiska tillbehör som kan öka komforten och säkerheten för dina kycklingar. Dessa inkluderar till exempel utfodrings- och dricksystem, värpreden, sittpinnar och skyddskåpor. Vilka tillbehör du slutligen väljer beror på dina individuella behov och dina kycklingars behov.