Kerbl Friluftshus för gnagare och fjäderfä 220 cm i korthet:


  • Utomhushölje inkl. solskydd
  • För stora kaniner, harar och höns
  • Lätt att montera
  • 3 dörrar på sidan

Utomhus kapsling 220 cm

Det här galvaniserade gnagarhägnadshuset erbjuder ett allsidigt skydd för ditt husdjur. Överdraget skyddar dina barn från oinbjudna gäster som katter, mårdhundar och rovfåglar.

  • galvaniserad
  • inkl. solskydd
  • abborre
  • med 3 dörrar
  • lämplig för fjäderfä och kaniner
  • lätt att montera med markspikar
  • rasteravstånd ca. 4 cm

Mått:

220 x 103 x 103 cm (L x B x H)

Tillverkare "Kerbl Pet"

Utforska en värld av oändliga möjligheter med Kerbl Pet - det ultimata varumärket för djurälskare!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar olika typer av husdjur, inklusive hundar, katter, smådjur och Fåglar. Vårt mål är att förbättra livet för dina fyrbenta vänner genom att erbjuda en mångsidig och kvalitativ Produktportfölj.

På Kerbl Pet förstår vi att husdjur inte bara är djur; de är källor till glädje och osviklig hängivenhet i våra Liv. Nu är det dags att ge tillbaka den kärlek och omtanke de ger Oss. Steg in i vår värld där du kommer att hitta ett omfattande utbud av premiumprodukter som är utformade för att tillgodose alla dina husdjurs Behov.

Från näringsrik och läcker mat till innovativa leksaker och tillbehör - vi har allt du behöver för ditt husdjurs Hemska. Vår strävan efter kvalitet säkerställer att varje produkt är noggrant utformad för att ge maximal tillfredsställelse och lycka till dina lojala Följeslagare.

Dessutom är vi stolta över vår Hållbarhetssträvan. Många av våra produkter är tillverkade av miljövänliga material, vilket främjar en harmonisk samexistens mellan människor och Djur.

Följ med oss på denna fantastiska resa genom att utforska världen av Kerbl Pet Idag. Låt vår passion för husdjur inspirera dig när du upptäcker den perfekta möjligheten att ge tillbaka till dina älskade Följeslagare. På Kerbl Pet sätter vi dina husdjur främst, för de förtjänar inget annat än det basta!

Djurart: Fjäderfä, Kanin, Marsvin

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Kerbl utrymningsbarriärset för utomhuskapsling 220cm
Utrymningsbarriärsats för utomhusinhägnad 220cmUtrymningsbarriär som fästsats för utomhusinhägnad 70345. Detta tillägg erbjuder ett allsidigt skydd för ditt husdjur. Den unika utrymningsbarriären i kanten av höljet hindrar din lilla grävkung från att fly hägnet. Monteringsset består av 6 element med 24 kopplingar och 6 U-krokar för fastsättning i marken.-  lämplig för Kerbl utomhusskåp 70345-  galvaniserad-  enkel anslutning till utomhusskåp med markspetsar p>

511,38 kr* 523,01 kr*
Pcs.
%
Kerbl Förlängningselement 110cm för free run-anläggning 220cm
Förlängningselement 110 cm för friidrottsanläggning 220cm Det här galvaniserade gnagarhägnadshuset erbjuder ett allsidigt skydd för ditt husdjur. Överdraget skyddar dina barn från oinbjudna gäster som katter, mårdhundar och rovfåglar. lämplig för Kerbl Free run kapsling 70345 abborre galvaniserad Enkel anslutning till ett fritt fall med jordspikar Storlek: 110 x 103 x 103 cm (L x B x H)

848,51 kr* 988,01 kr*
st.